Προγνωστικά στοιχήματος | Προϋποθέσεις άσου για Αζαξιό

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Προϋποθέσεις άσου για Αζαξιό

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Β Γαλλίας μετά την ολοκλήρωση των έξι πρώτων αγωνιστικών, παραμένει η Ορλεάν. Είναι εμφανές σε αυτό το διάστημα το αμυντικό πρόβλημα και η ευάλωτη αμυντική της γραμμή, είναι η κυριότερη αιτία που βρίσκεται στις τρεις τελευταίες θέσεις στην κατηγορία. Σε σύνολο οκτώ αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις από την αρχή της σεζόν, έχει καταφέρει να διατηρήσει το μηδέν παθητικό μόνο στο πρώτο χρονικά, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (0-0 με Νανσί).

Συν τοις άλλοις, δεν μπορεί να παρουσιαστεί αποτελεσματική στην επίθεση ενώ οι λύσεις της για τη γραμμή κρούσης μειώθηκαν μετά και την κοινή λύση της συνεργασίας με τον Αντονι Λε Ταλέκ, γνωστό στην Ελλάδα από την διετή παρουσία του στον Ατρόμητο. Σήμερα η Ορλεάν φιλοξενείται από την Αζαξιό, μία αναμέτρηση που θα στερηθεί τις υπηρεσίες τεσσάρων βασικών της παικτών. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται λόγω τιμωρίας οι Λαμπέζ (δεξιός μπακ), Μπενκαΐν (φορ), Ντεμονσί (μέσος) και Μουτόμπο (στόπερ).

Πιο σταθερή αγωνιστικά στις μέχρι στιγμής υποχρεώσεις της η Αζαξιό, η οποία παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική στα εντός έδρας ματς. Η φιλοσοφία της είναι να έχει την πρωτοβουλία ως γηπεδούχος και δημιουργεί φάσεις. Το γεγονός αυτό, σε συνάρτηση με τα πολλά κενά που εμφανίζει στην άμυνα η Ορλεάν και με τις απουσίες που έχει σήμερα, δίνουν στον άσο του 2.12 στο Pamestoixima.gr τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Από την ίδια κατηγορία ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος και τη συνάντηση Σαμπλί – Οσέρ. Η γηπεδούχος είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία και μέχρι στιγμής τα πηγαίνει εξαιρετικά. Είναι αήττητη (τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες) ενώ δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ. Υψηλές βλέψεις για την Οσέρ, που σιγά – σιγά αρχίζει να ανεβαίνει αγωνιστικά, διαθέτοντας έμπειρο και ποιοτικό ρόστερ για την κατηγορία. Στο τελευταίο χρονικά ματς επικράτησε της Αζαξιό (3-1), ένα αποτέλεσμα που της τόνωσε το ηθικό. Πιστεύουμε πως είναι σε θέση να φύγει σήμερα με τη νίκη και με το ανάλογο ρίσκο, επιλέγουμε το διπλό.

 

Τελευταία Νέα