Προγνωστικά στοιχήματος | Επιστρέφει στις νίκες η Μπαρτσελόνα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Επιστρέφει στις νίκες η Μπαρτσελόνα

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Θύμα έκπληξης έπεσε στην πρεμιέρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν η Μπαρτσελόνα, καθώς ηττήθηκε στο «Σαν Μαμές» από την Αθλέτικ Μπιλμπάο (0-1). Λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης δέχθηκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, στην οποία δεν έπιασε ιδιαίτερα καλή απόδοση, ακόμα και έτσι όμως είχε κάποιες ευκαιρίες να προηγηθεί, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο.

Σήμερα δίνει το πρώτο της εντός έδρας ματς στο φετινό πρωτάθλημα, υποδεχόμενη την Μπέτις και ιδίως μετά την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής, έχει ένα κίνητρο παραπάνω για να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Απουσίες υπάρχουν ακόμα μία φορά, με κυριότερες των Μέσι και Σουάρεζ, κάτι που σημαίνει έτσι πως ο νεοαποκτηθείς Αντουάν Γκριζμάν θα σηκώσει το βάρος στην επίθεση.

Παρά τις απουσίες της και σήμερα, υπερτερεί ποιοτικά της Μπέτις ενώ από τη στιγμή που την περιμένουμε με επιθετική διάθεση – σύμφωνα άλλωστε και με την αγωνιστική της φιλοσοφία, επιλέγουμε το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 2.12 στον Stoiximan.

Δες εδώ τα νόμιμα Online καζίνο

Πρεμιέρα κάνει σήμερα στο Καμπιονάτο η Μίλαν, η οποία αρχίζει τις υποχρεώσεις της στην έδρα της Ουντινέζε. Ενισχυμένοι μεταγραφικά οι «ροσονέρι», απέκτησαν παίκτες που έχουν ποιότητα και μπορούν να προσφέρουν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στο ρόστερ της. Από τη στιγμή που δεν έχουν φέτος και Ευρώπη (λόγω τιμωρίας) τους δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθούν από την αρχή στο πρωτάθλημα και το στόχο της 4άδας και της συμμετοχής στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Εμπιστευόμαστε της Μίλαν, καθώς θεωρούμε πως μπορεί να αρχίσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της και επιλέγουμε το διπλό.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με το διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της Λεγκανές. Κυνική η Ατλέτικο, έχει και ως σύμμαχο την παράδοση και μπορεί εύκολα ή δύσκολα να φύγει με τους τρεις βαθμούς στην τοπική αναμέτρηση της Μαδρίτης.

 

Τελευταία Νέα