Προγνωστικά Στοιχήματος: Ο νόμος του Φαλήρου

Gazzetta team
Προγνωστικά Στοιχήματος: Ο νόμος του Φαλήρου

bet365

Τα παιχνίδια από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ, ενώ και η εμβόλιμη αγωνιστική της Β’ Βραζιλίας έχει το δικό της ενδιαφέρον.

Πρώτη στάση στη Λευκωσία και την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Σουτγιέσκα. Οι πρωταθλητές Κύπρου πήραν σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης μετά το 1-0 στο Μαυροβούνιο μία εβδομάδα νωρίτερα και απόψε καλούνται να ολοκληρώσουν το έργο τους ώστε να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στα «αστέρια». Οι παίκτες του Ιταλού Τραμετζάνι πάντως δεν είναι ακόμη σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό. Ως εκ τούτου, δύσκολα θα επιχειρήσουν να ανεβάσουν στροφές κόντρα σε μία ομάδα του… χεριού τους. Δεδομένων επίσης των υψηλών θερμοκρασιών και της υγρασίας που θα δυσκολέψουν το έργο των παικτών αναμφίβολα, το combo 1 & Under 3,5 έρχεται σε πρώτο πλάνο.

Μιάμιση ώρα αργότερα, στις 21:30, Ολυμπιακός και Βικτόρια Πλζεν έχουν ραντεβού στο «Γ. Καραϊσκάκης» ώστε να λύσουν τις διαφορές τους μετά τη «λευκή» ισοπαλία της Τσεχίας. Οι «ερυθρόλευκοι» του Μαρτίνς φάνηκαν επηρεασμένοι από την έλλειψη αγωνιστικής ετοιμότητας πριν από μία εβδομάδα και απόψε καλούνται να παρουσιαστούν βελτιωμένοι για να πάρουν σκορ πρόκρισης. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να πραγματοποιήσει μερικές αλλαγές με στόχο οι παίκτες του να μπουν από νωρίς με το πόδι στο γκάζι. Οι Πειραιώτες άλλωστε συνηθίζουν να λειτουργούν έτσι μπροστά στο κοινό τους και η λογική λέει πως θα προσπαθήσουν να πιέσουν εξ αρχής τους αντιπάλους τους. Η άμυνα της Βικτόρια δεν διεκδικεί… Οσκαρ σταθερότητας και ο άσος στο πρώτο ημίχρονο φαντάζει ένα σενάριο αρκετά πιθανό.

Οσον αφορά στην 13η αγωνιστική της Β’ Βραζιλίας, η Πόντε Πρέτα περιμένει την ουραγό Αμέρικα Μινέιρο στις 02:30. Οι γηπεδούχοι είναι σε σαφώς υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο. Κάτι τέτοιο αποδεικνύει μία ματιά στον αγωνιστικό πίνακα, ενώ και η εντός έδρας συμπεριφορά τους τείνει να γείρει την πλάστιγγα υπέρ τους. Με ρεκόρ 3-3-0 εκεί μέχρι τώρα, βγάζουν συνέπεια και μας πείθουν για να τους εμπιστευτούμε σε αξιοπρεπείς αποδόσεις.

 

Τελευταία Νέα