Προγνωστικά Στοιχήματος | Οι έδρες σε πρώτο πλάνο

Gazzetta team
Προγνωστικά Στοιχήματος | Οι έδρες σε πρώτο πλάνο

bet365

Σε αγωνιστική καθίζηση βρίσκονται εδώ και καιρό Ελφσμποργκ και Χάκεν στη Σουηδία, γεγονός που δεν τους επιτρέπει να πάρουν απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Επτά αγώνες δίχως νίκη έχει συμπληρώσει η μεν με ρεκόρ 0-3-4, από τέσσερις ήττες προέρχεται η δε που βρίσκεται στη θέση των μπαράζ υποβιβασμού. Μπορεί να μην είναι στην καλύτερή της φάση η Ελφσμποργκ, αλλά στο γήπεδό της παρουσιάζεται αισθητά βελτιωμένη. Εκεί δεν έχει ήττα μετά από επτά εντός έδρας αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα και η δύναμη που αποκτά στο Μπόρας μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για μία καλύτερη πορεία. Αντιμετωπίζει άλλωστε μία ομάδα που έβαλε μόνο ένα γκολ στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (0-1-4), με την οποία μάλιστα έχει εξαιρετική παράδοση. Δεν έχει ήττα τις εννιά τελευταίες φορές που την υποδέχθηκε (5-4-0) και απόψε μοιάζει ικανή να συνεχίσει το σερί της ώστε να πάρε βαθμολογική ανάσα. Σε τιμές άνω του διπλασιασμού προσφέρεται ο άσος.

Για την 21η αγωνιστική της Πρέμιερ Ιρλανδίας, Ντέρι και Γουότερφορντ αναμετρώνται στην έδρα της πρώτης. Εντελώς διαφορετικούς στόχους έχουν οι δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι είναι στην τέταρτη θέση παλεύοντας για την έξοδο στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, την ώρα που οι αντίπαλοί τους στην πραγματικότητα μοιάζουν να έχουν ξεμείνει από στόχους. Μετά και τη νίκη της Παρασκευής (2-1 την ουραγό Γιου Σι Ντι) μοιάζει δύσκολο να κινδυνεύσουν, ενώ ούτε βλέψεις για κάτι καλύτερο μπορούν να έχουν στη φετινή σεζόν. Η εντός έδρας συνέπεια της Ντέρι με πέντε σερί ματς δίχως ήττα εκεί σε συνδυασμό με τη δεδομένη υπεροχή της, μας ωθούν στον άσο.

Ολοκληρώνουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με τη δράση στη Β΄ Γαλλίας. Η πρώτη αγωνιστική κλείνει απόψε στο «Μουστουάρ», εκεί όπου η Λοριάν περιμένει την Παρί. Οι γηπεδούχοι φέτος θέλουν να πετύχουν ότι δεν κατάφεραν την περασμένη σεζόν, παίρνοντας το εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια. Όχι μόνο κράτησαν τον κορμό τους, αλλά παράλληλα κατάφεραν να ενισχυθούν. Ετσι, έχουν τον πρώτο λόγο ώστε να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα κόντρα σε ένα σύνολο που δεν πείθει.

 

Τελευταία Νέα