Προγνωστικά στοιχήματος | Με οδηγό τα πρώτα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με οδηγό τα πρώτα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Οι αγώνες ρεβάνς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, κυριαρχούν στο σημερινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου και κατά συνέπεια στο κουπόνι. Από τις αναμετρήσεις για την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση προέρχεται η πρώτη επιλογή της ημέρας και την αναμέτρηση Καραμπάκ – Παρτιζάν Τιράνων.

Στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση, στην έδρα της Παρτιζάν, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0), αποτέλεσμα που δίνει το θεωρητικό προβάδισμα πρόκρισης στην Καραμπάκ, αφού διατηρεί τον επαναληπτικό στην έδρα της και της αρκεί μία νίκη ακόμα και με 1-0. Η γηπεδούχος, που είναι και πιο έμπειρη ομάδα από την αντίπαλό της στη διοργάνωση, λογικά θα το επιβεβαιώσει και στον αγωνιστικό χώρο. Περιμένοντας από την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν να θελήσει να παίξει από την αρχή κυριαρχικό ποδόσφαιρο, επιλέγουμε τον άσο ημίχρονο/ άσο τελικό, σε απόδοση 1.80 στην Betshop.

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας από την ίδια διοργάνωση και τον αγώνα Λουντογκόρετς – Φερεντσβάρος, που διεξάγεται και δεύτερος χρονικά. Με το εκτός έδρας γκολ στην Ουγγαρία στην ήττα με 1-2 και από τη στιγμή που διατηρεί τον επαναληπτικό στην έδρα της, είναι και αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες ώστε να συνεχίσει στην επόμενη φάση, με δεδομένο πως είναι και πιο έμπειρη από την αντίπαλό της και γνωρίζει καλύτερα πώς να διαχειριστεί το αποτέλεσμα από την πρώτη αναμέτρηση. Σε τιμές φαβορί ο άσος, μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με το Euro U19 και το ματς Πορτογαλία – Ισπανία που διεξάγεται πρώτο χρονικά, το απόγευμα. Κοινό στοιχείο και των δύο αντιπάλων είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο και η ικανότητα στο γκολ. Το επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών τους. Η Πορτογαλία επικράτησε 3-0 της Ιταλίας και η Ισπανία 4-1 της Αρμενίας. Στο σημερινό μεταξύ τους ματς περιμένουμε πολύ γρήγορο ρυθμό από νωρίς και με δεδομένη την ποιότητα που διαθέτουν μεσοεπιθετικά, υπάρχουν καλές πιθανότητες το σκορ να ξεφύγει. Το Over 1.5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο (συνολικό), αποτελεί την επιλογή μας.

 

Τελευταία Νέα