Προγνωστικά στοιχήματος | Ξεκάθαρο φαβορί στην πρεμιέρα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Ξεκάθαρο φαβορί στην πρεμιέρα

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Εκκίνηση στη νέα σεζόν του πρωταθλήματος Ρωσίας κάνουν σήμερα Λοκομοτίβ Μόσχας και Ρουμπίν Καζάν. Ανάλογοι με πέρσι οι στόχοι των δύο ομάδων. Η Λοκομοτίβ θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και η Ρουμπίν την παραμονή της στην κατηγορία. Φαινομενικά τα πράγματα μοιάζουν δυσκολότερα φέτος για την ομάδα από το Καζάν.

Υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και κατά συνέπεια έριξε το μπάτζετ και την ποιότητα της ομάδας. Στα φιλικά προετοιμασίας έδειξε ανέτοιμη ενώ αν μετρήσουμε και τις εκτός έδρας επιδόσεις της (πέρσι είχε 1 νίκη, 8 ισοπαλίες και 6 ήττες), τότε ο άσος αποκτά το ξεκάθαρο προβάδισμα στο σημερινό ματς με τη Λοκομοτίβ. Πρόκειται για ένα ματς που προτείνεται από το σύνολο των συντακτών των στοιχηματικών εντύπων, όπως φαίνεται στα προγνωστικά Τύπου.

Εμείς θα ανεβάσουμε το ρίσκο και θα επιλέξουμε τον άσο στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2.10 στο Pamestoixima.gr. Η Λοκομοτίβ είναι ομάδα με επιθετική διάθεση και έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στα φιλικά προετοιμασίας. Σήμερα περιμένουμε να θελήσει να κυριαρχήσει από τα πρώτα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και είναι σε θέση να προηγείται στο σκορ στο πρώτο 45λεπτο.

Ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό στη Δανία, είναι η Χόμπρο. Πέρσι κατάφερε να σωθεί στο φινάλε ενώ δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια μεταγραφή που θεωρητικά θα την ανεβάσει επίπεδο φέτος. Για την 1η αγωνιστική υποδέχεται την Ααρχους, με την τελευταία να προχωρά σε σημαντικές προσθήκες και φέτος αναμένεται καλύτερη από πέρσι. Στα συν εν όψει του σημερινού αγώνα συγκαταλέγεται και η παράδοση, με την Ααρχους να μετρά 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στις 6 πιο πρόσφατες επισκέψεις της στην έδρα της Χόμπρο. Επιλέγουμε το διπλό, σε τιμές διπλασιασμού και πάνω.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας από το Euro U19 (διεξάγεται στην Αρμενία) και τον αγώνα Τσεχία – Γαλλία. Οι Γάλλοι παραδοσιακά διαθέτουν ποιότητα σε αυτές τις ηλικίες και αναμένεται να σε αυτή τη διοργάνωση να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Επιλέγουμε το διπλό, σε αποδόσεις φαβορί.

 

Τελευταία Νέα