Προγνωστικά στοιχήματος | Με οδηγό την παράδοση

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Με οδηγό την παράδοση

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Ομάδα που υστερεί σημαντικά ως φιλοξενούμενη την τελευταία διετία, είναι στο πρωτάθλημα Βραζιλίας η Βάσκο Ντα Γκάμα. Από το Νοέμβριο του 2017 έχει σημειώσει μόλις δύο διπλά στην Serie A. Το Νοέμβριο του 2017 και το Νοέμβριο του 2018. Ειδικότερα, στα 24 πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς ο απολογισμός της είναι 2 νίκες, 9 ισοπαλίες και 13 ήττες.

Φέτος έχει δώσει 4 ματς ως φιλοξενούμενη (1 ισοπαλία, 3 ήττες) ενώ σήμερα φιλοξενείται σε μία έδρα που ζορίζεται παραδοσιακά. Εχει εκτός έδρας υποχρεώσεις με τη Γκρέμιο, με τη γηπεδούχο να μετρά πέντε σερί νίκες επί της Βάσκο Ντα Γκάμα στην έδρα της και αήττητο 8 αγώνων (6 νίκες και 2 ισοπαλίες στο διάστημα αυτό).

Η παράδοση και η έδρα, είναι δύο παράγοντες που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητοι και ως αυτού, ο άσος που προσφέρεται σε απόδοση 1.55 στη bwin, αποτελεί την πρώτη επιλογή για σήμερα.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από την ίδια κατηγορία και τη συνάντηση Σάο Πάολο – Παλμέιρας. Πρόκειται για ντέρμπι και όλα τα αποτελέσματα μοιάζουν πιθανά. Βάσει φόρμας όμως, τη δεδομένη στιγμή η φιλοξενούμενη θεωρείται το σαφέστατο φαβορί να φτάσει στη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα την διατηρήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας και ενδεχομένως να της επιτρέψουν να αυξήσει τη διαφορά της.

Η Παλμέιρας, στην τεχνική ηγεσία της οποίας βρίσκεται από τον Ιούλιο του 2018 ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι (στην τρίτη του θητεία συνολικά στην ομάδα) μετράει 11 σερί νίκες στις επίσημες διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιμπερταδόρες) και 15 συνολικά ματς αήττητη (14-1-0). Πέρσι έφυγε από τη συγκεκριμένη έδρα με το «διπλό», σπάζοντας την αρνητική για αυτήν παράδοση ενώ δεν έχει ηττηθεί στα τρία πιο πρόσφατα ματς με τη Σάο Πάολο (1 νίκη, 2 ισοπαλίες).

Τα δεδομένα (φόρμα, πρόσφατη παράδοση) του αγώνα δίνουν σαφές προβάδισμα νίκης στην Παλμέιρας και το διπλό, που προσφέρεται σε απόδοση πάνω από διπλασιασμό, αποτελεί την επιλογή μας.

 

Τελευταία Νέα