Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία σε Αμερική, Ρωσία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Σημεία σε Αμερική, Ρωσία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Μετά την ολοκλήρωση του Κόπα Αμέρικα, εκκινούν ξανά τα πρωταθλήματα στη Νότιο Αμερική. Εκεί που η δράση δεν έχει σταματήσει καθόλου, παρά την παράλληλη διεξαγωγή του Γκολντ Καπ, είναι στη Βόρειο και Κεντρική Αμερική. Στις ΗΠΑ και την MLS υπάρχει και πλήρης αγωνιστική δράση το επόμενο τριήμερο, με τρία ματς να διεξάγονται σήμερα. Από την εν λόγω κατηγορία προέρχεται η πρώτη επιλογή της ημέρας σε ότι αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος και την αναμέτρηση Ουάσινγκτον – Νιου Ινγκλαντ.

Η ομάδα της πρωτεύουσας, όπως επιβεβαιώνουν οι βαθμολογίες στοίχημα, παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική στο γήπεδό της, έχοντας απολογισμό 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Σύμμαχός της για τη σημερινή συνάντηση είναι και η εξαιρετική παράδοση που έχει απέναντι στη Νιου Ινγκλαντ, απέναντι στην οποία μετράει επτά σερί νίκες ως γηπεδούχος. Ομάδα έδρας μπορεί να χαρακτηριστεί σε γενικές γραμμές και η φιλοξενούμενη, η οποία στα εκτός έδρας ματς έχει περισσότερο παθητικό ρόλο. Ακόμα, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα του πρωταθλήματος, με 22 τέρματα παθητικό σε 9 ματς. Επιλέγουμε τον άσο, σημείο που παίζει στο 2.08 στη Novibet.

Πρεμιέρα σήμερα στο πρωτάθλημα Ρωσίας, με την Αρσεναλ Τούλα να υποδέχεται στο εναρκτήριο ματς τη Ντιναμό Μόσχας. Πολλά χρήματα έπεσαν στη φιλοξενούμενη και ανέβασε το επίπεδό της σαν ομάδα, δείχνοντας καλά στοιχεία στα φιλικά προετοιμασίας. Φυσικά στοχεύει σε πολύ καλύτερη πορεία από πέρσι, όταν «έμπλεξε» σε περιπέτειες παραμονής. Η Αρσεναλ Τούλα θέλει αντίστοιχη πορεία με πέρσι (στη μέση της βαθμολογίας, άνετη παραμονή), συγκριτικά με την περσινή σεζόν όμως θεωρείται πολύ αποδυναμωμένη. Μεταξύ άλλων, αποχώρησε ο σημαντικότατος επιθετικός Τζόρτζεβιτς (επέστρεψε στη Ζενίτ από δανεισμό) και ο μέσος Μιρζόφ (6 γκολ πέρσι).

Τα δεδομένα μοιάζουν έτσι ευνοϊκά για τη Ντιναμό στην πρεμιέρα, ώστε να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα και να αρχίζει με νίκη τη σεζόν. Με το ανάλογο ρίσκο, επιλέγουμε το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ (κοντά στον τριπλασιασμό).

 

Τελευταία Νέα