Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στο Τσάμπιονς Λιγκ

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στο Τσάμπιονς Λιγκ

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Δεκαεπτά σερί πρωταθλήματα Μολδαβίας, στα 22 χρόνια Ιστορίας της, μετράει η Σερίφ Τιρασπόλ. Και τη φετινή σεζόν θεωρητικά έχει «κλειδώσει» από τώρα τον τίτλο, αφού μετά από 15 αγωνιστικές βρίσκεται στο +8 από τον δεύτερο της βαθμολογίας. Μετέχει κάθε χρόνο σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς να έχει καταφέρει να μπει ποτέ στους ομίλους. Εχει όμως συμμετάσχει 4 φορές σε αυτούς του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο πρώτο ματς για την πρώτη προκριματική φάση, η πρωταθλήτρια Μολδαβίας έχει εντός έδρας υποχρεώσεις με την Σαμπουρτάλο από τη Γεωργία. Είναι η πρώτη παρουσία για τη φιλοξενούμενη σε αγώνα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας και πλέον θέλει να σταθεροποιηθεί στις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Φέτος είναι στη 2η θέση μετά από 21 ματς, όμως τη δεδομένη στιγμή το τάιμινγκ δεν είναι ευνοϊκό.

Η Σαμπουρτάλο προέρχεται ειδικότερα από το χειρότερο φετινό της σερί, από τρεις σερί ήττες. Η φόρμα των δύο ομάδων – που βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα – και ο παράγοντας έδρα, δίνουν στον άσο το προβάδισμα. Σε μία επιλογή ρίσκου και για μεγαλύτερη απόδοση, επιλέγουμε τον άσο στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 1.85 στην Interwetten, μία πλατφόρμα και με Online καζίνο Ελλάδα. Η Σέριφ άλλωστε είναι μία ομάδα που επιλέγει να μπει δυνατά στα εντός έδρας ματς και σκοράρει αρκετά στο πρώτο 45λεπτο.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από την ίδια διοργάνωση και τον αγώνα Ντάνταλκ – Ρίγα ΦΚ. Σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα η Ντάνταλκ στο πρωτάθλημα Ιρλανδίας, όπου πρωταγωνιστεί. Πλέον, έχει συμπληρώσει 16 ματς αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις (14 νίκες και 2 ισοπαλίες ο απολογισμός της στο διάστημα αυτό), δείγμα της αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Μόλις για δεύτερη φορά μετέχει σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης η Ρίγα, ομάδα της Λετονίας με έτος ίδρυσης το 2015. Πέρσι κατέκτησε το εγχώριο πρωτάθλημα και οι στόχοι της είναι και φέτος πρωταγωνιστικοί. Η Ντάνταλκ είναι ομάδα με περισσότερες εμπειρίες και παραστάσεις στην Ευρώπη και από τη στιγμή που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, ο άσος είναι το σημείο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

 

Τελευταία Νέα