Προγνωστικά στοιχήματος | Εχει την εμπειρία η Χιλή

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Εχει την εμπειρία η Χιλή

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Ομάδα με σταθερό κορμό και σαφή αγωνιστική φιλοσοφία (το γρήγορο και πιεστικό ποδόσφαιρο) είναι η Χιλή. Πρόκειται για την κάτοχο του Κόπα Αμέρικα και μάλιστα για δύο σερί διοργανώσεις. Αμφότερες, επικράτησε στον τελικό της Αργεντινής και στη διαδικασία των πέναλτι.

Από τα 11 βήματα κρίθηκε και η παρουσία της στον φετινό προημιτελικό με την Κολομβία, μία αναμέτρηση που ήταν βέβαια καλύτερη αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της με νίκη στην κανονική διάρκεια.

Για τρίτη σερί διοργάνωση διεκδικεί την παρουσία της στον τελικό και σύμφωνα με τη συνολική παρουσία της ίδιας και του αντιπάλου (Περού), έχει το σαφές προβάδισμα για νίκη. Το Περού ήταν πολύ τυχερό στον προημιτελικό με την Ουρουγουάη, όπου επίσης προκρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι ενώ εφόσον πιεστεί, υποπίπτει στο εύκολο λάθος.

Δίνουμε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό για τη Χιλή και επιλέγουμε τον άσο, που προσφέρεται σε απόδοση 1.94 στη Novibet.

Το παραπάνω ματς ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα, δεν είναι όμως και το μοναδικό για τα ημιτελικά διεθνούς διοργάνωσης, αφού στην αντίστοιχη φάση βρίσκεται και το Γκολντ Καπ. Ακόμα, στο τένις, διεξάγεται το Τουρνουά Γουίμπλεντον.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από το πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ και τον αγώνα Νέα Υόρκη Σίτι – Σιάτλ. Η γηπεδούχος βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, τρέχοντας αήττητο 13 αγώνων, με 8 νίκες και 5 ισοπαλίες απολογισμό στο διάστημα αυτό. Την ίδια στιγμή το Σιάτλ υστερεί μακριά από την έδρα του ενώ έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα λόγω των εθνικών ομάδων. Επιλέγουμε τον άσο σε τιμές σωστού φαβορί.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας από την ίδια κατηγορία και την αναμέτρηση Ορλάντο – Φιλαδέλφεια. Η τελευταία είναι ομάδα που παραδοσιακά στηρίζει πολλά στην έδρα και φέτος ως φιλοξενούμενη έχει απολογισμό 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Σε καλό τάιμινγκ βρίσκεται αυτή την εποχή το Ορλάντο (3-1-1 στα 5 τελευταία στο 90λεπτο) και στην επίθεση διαθέτει τους παίκτες που κάνουν τη διαφορά, όπως ο Πορτογάλος Νάνι και ο Καναδός Ακιντέλε. Από τη Φιλαδέλφεια, λόγω Γκολντ Καπ, λείπει παράλληλα ο βασικός τερματοφύλακας Αντριου Μπλέικ. Και εδώ με τον άσο.

 

Τελευταία Νέα