Προγνωστικά στοιχήματος | Φαβορί στο Κύπελλο Νορβηγίας

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Φαβορί στο Κύπελλο Νορβηγίας

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Στην Ευρώπη οι ομάδες βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας και κινούνται για την ενίσχυση του έμψυχου υλικού. Μεταξύ των πρωταθλημάτων αυτών και η Σούπερ Λίγκα, με τον Ολυμπιακό να έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής στις σημαντικότερες κινήσεις στις μεταγραφές 2019. Τελευταία προσθήκη στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Ρούμπεν Σεμέδο.

Δράση αυτή την εποχή υπάρχει στη Σκανδιναβία. Αναμετρήσεις για το θεσμό του Κυπέλλου είναι προγραμματισμένες για σήμερα. Είναι η φάση των 16 και οι αγώνες είναι νοκ-άουτ. Εφόσον υπάρξει ισοπαλία, ακολουθεί παράταση και αν δεν υπάρξει νικητής στον έξτρα χρόνο, εκτελούνται πέναλτι. Ζευγάρια με φαβορί υπάρχουν στο πρόγραμμα και με αυτά θα πορευτούμε σήμερα στα προγνωστικά στοιχήματος, όπου θα αναζητήσουμε επιλογές με μεγαλύτερο ρίσκο για μεγαλύτερη απόδοση.

Αρχίζουμε από το ματς Οσλο – Τρομσντάλεν. Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα της Β Νορβηγίας, με την Οσλο να πρωταγωνιστεί και την Τρομσντάλεν να είναι ουραγός, διαθέτοντας μακράν τη χειρότερη άμυνα (43 γκολ παθητικό σε 12 αγώνες). Η έδρα και η συνολική τους παρουσία μέχρι στιγμής, δίνουν στη γηπεδούχο το σαφές προβάδισμα νίκης και πρόκρισης στα προημιτελικά. Λόγω της κάκιστης αμυντικής συμπεριφοράς της φιλοξενούμενης, επιλέγουμε τον άσο στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 1.75 στην Interwetten.

Διαφορά μίας κατηγορίας υπάρχει μεταξύ Χάουγκεσουντ – Στρόμεν. Στη μεγάλη κατηγορία παίζει η γηπεδούχος, ομάδα της Β η Στρόμεν η οποία παράλληλα υστερεί σημαντικά ως φιλοξενούμενη (φέτος μετράει 2 ισοπαλίες και 4 ήττες στο πρωτάθλημα). Εκτιμούμε πως η Χάουγκεσουντ είναι σε θέση, όπως και η Οσλο, να προηγηθεί από το πρώτο 45λεπτο και επιλέγουμε και εδώ τον άσο στο ημίχρονο.

Κλείνουμε τις επιλογές μας από τη συνάντηση Ρανχάιμ – Μπραν. Αμφότερες είναι ομάδες της πρώτης κατηγορίας και βρίσκονται σε αντίστοιχη φόρμα (3 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα στα 5 πιο πρόσφατα). Πρόκειται γενικά για ένα ισορροπημένο ματς, βάσει ρόστερ όμως η Μπραν υπερτερεί και διαθέτει περισσότερες λύσεις. Με το ανάλογο ρίσκο, επιλέγουμε το διπλό.

 

Τελευταία Νέα