Αλήθειες και ψέματα για την τέταρτη αγωνιστική

Θάνος Σαρρής
Αλήθειες και ψέματα για την τέταρτη αγωνιστική

bet365

Το Μatch Review του gazzetta.gr περνάει από... ανιχνευτή ψεύδους τα γεγονότα της αγωνιστικής και παρουσιάζει τις αλήθειες!

Ο Ατρόμητος δημιούργησε τις συνθήκες για τη νίκη του Παναιτωλικού. Αλήθεια.

Κομβικό διπλό για τον Παναιτωλικό, ο οποίος έσπασε μια κατάρα 40 και πλέον ετών στο λεκανοπέδιο, είναι η αλήθεια όμως πως ο τρόπος παιχνιδιού του Ατρομήτου έβαλε βούτυρο στο ψωμί των Αγρνιωτών. Ο Ματζουράκης «κλείδωσε» την αριστερή πλευρά των Περιστεριωτών. Τα γεμίσματα αποδείχθηκαν εύκολη δουλειά και όταν αποφάσισε να αλλάξει τρόπο προσέγγισης ήταν αργά, αφού ο άκρως αποτελεσματικός Παναιτωλικός είχε ήδη κάνει τη ζημιά.

Το 4-0 αντικατόπτριζε την εικόνα του αγώνα στη Λεωφόρο. Ψέματα

Το κομβικό λάθος του Πασχαλάκη που οδήγησε στην αποβολή επαιξε σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος στη Λεωφόρο. Με το σκορ στο 0-0 και την επιλογή του Στραματσόνι να επιλέξει ξανά σχήμα με τρεις αμυντικούς, ώστε να έχει τα νότα του καλυμένα. Πιθανότατα θα βλέπαμε ένα πολύ πιο κλειστό παιχνίδι αν δεν υπήρχε η αποβολή, η οποία άλλαξε το πλάνο του Ιταλού τεχνικού και με την είσοδο του Βιγιαφάνιες ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε ολοκληρωτικά.

Ο Ολυμπιακός πάντα είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Ψέματα.

Η πίεση, τα τρεξίματα και το καθαρό μυαλό των παικτών του Ηρακλή στρίμωξαν τους «ερυθρόλευκους» στο πρώτο ημίχρονο. Παρότι η ανατροπή που έγινε ήταν το αναμενόμενο, δεν δικαιολογούταν από την εικόνα των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος. Ήταν εκείνοι που με το χέρι του Ιντζόγλου και τη σταδιακή απώλεια δυνάμεων και την απώλεια χώρων έδωσαν την δυνατότητα στον Ολυμπιακό να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

'

Ο ΠΑΟΚ πάει για Πρωτάθλημα. Αλήθεια.

Μολονότι για ένα ακόμα ματς δεν κατάφερε να «καθαρίσει» όταν του παρουσιάστηκαν οι ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ του Ίβιτς έδειξε σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα ότι φέτος έχει τις λύσεις και την ωριμότητα να μειώσει τους «πεταμένους» βαθμούς. Όπως φάνηκε και απέναντι στη Φιορεντίνα, ο «δικέφαλος» είναι περισσότερο ώριμος τακτικά, προσαρμόζεται στον αντίπαλο, έχει ουσία και κυνικότητα. Ο Ίβιτς είναι ένα προπονητικό «παιδί» του Φερνάντο Σάντος και έχει το πλεονέκτημα να γνωρίζει πολύ καλά τον οργανισμό του ΠΑΟΚ, τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματά του. Οι νίκες και η νοοτροπία που έδειξε απέναντι στους βιόλα βάζουν τον πήχη ψηλά.

Ο Λεβαδειακός άξιζε την ισοπαλία με τον Πλατανιά. Ψέματα.

Το γρήγορο 3-0 του Πλατανιά ήταν αντιπροσωπευτικό της εικόνας στο πρώτο ημίχρονο. Οι Χανιώτες έδειχναν να καθαρίζουν το ματς από νωρίς, ωστόσο ξαναέβαλαν τους Βοιωτούς στο παιχνίδι και λίγο έλειψε να δουν το σκορ στο 3-3, με την προσπάθεια του Μιλιάζες να σταματά στο δοκάρι. Ωστόσο, θα ήταν περισσότερο μια νίκη που χάνει ο Πλατανιάς, παρά μια ισοπαλία που κερδίζει ο Λεβαδειακός, αφού οι παίκτες του Παράσχου ήταν συνολικά ανώτεροι από τον αντίπαλό τους.

Η αλλαγή προπονητή δεν επηρέασε τον Πανιώνιο. Αλήθεια.

Η αλλαγή προπονητή πριν ξεκινήσει η σεζόν, ενώ έχει γίνει προετοιμασία και σχεδιασμός, είναι δεδομένο πως προκαλεί αβεβαιότητα. Πόσω μάλλον όταν ο προπονητής αποχωρεί με τον τρόπο που το έκανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Το «κυανέρυθρο» οικοδόμημα όμως είχε γερά θεμέλια. Κομμάτι της ομαλής μετάβασης σίγουρα πιστώνεται και στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλά και στον καταρτισμό του ρόστερ με απολύτως ποδοσφαιρική λογική. Ο Πανιώνιος έκανε το «δύο στα δύο», είναι μια ομάδα με αρχή, τέλος και ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο και ο κόσμος στη Νέα Σμύρνη δεν μπορεί παρά να χαμογελά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα