Για τον Λεωνίδα...

Για τον Λεωνίδα...

bet365

Ο κόσμος της Football League του Gazzetta Match Review αφήνει για λίγο στην άκρη τα αγωνιστικά θέματα και γράφει για μια μάχη πέρα από χρώματα και οπαδικές προτιμήσεις, η οποία χρειάζεται την ενίσχυση όλων!

Με την αγωνιστική να μην έχει τελειώσει την ώρα που βγήκε στον «αέρα» το Match Review αυτής της εβδομάδας, πήραμε την καλύτερη... ασίστ για να ασχοληθούμε με ένα θέμα διαφορετικό, πολύ πιο σημαντικό από κάθε ποδοσφαιρική ανάλυση. Όσοι είδαν το παιχνίδι της ΑΕΛ, ίσως να αναρωτήθηκαν που αφιέρωσε το γκολ του ο Βαρέλα, ποιος είναι αυτός ο Λεωνίδας Κουτσούκης.

Αν δεν ξέρετε, ήρθε η ώρα να μάθετε και ας ελπίσουμε πως, όπως μπορεί ο καθένας, θα βοηθήσει. Όχι μόνο σε αυτή την περίπτωση, όχι μόνο στον Λεωνίδα που είναι ποδοσφαιριστής, αλλά κάθε αντίστοιχη περίπτωση παιδιού – ή και ενήλικα – που έρχεται αντιμέτωπος με τέτοιες καταστάσεις. Ο Λεωνίδας Κουτσούκης έχει μία πολύ σοβαρή αρρώστια στο αίμα, με αποτέλεσμα να έχει τεράστια ανάγκη από αιμοπετάλια.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε από την τοπική κοινωνία της Ζακύνθου, εκεί όπου ο 19χρονος αγωνίζεται, ενώ ακολούθησε και ο Ατρόμητος, η ομάδα που ανέδειξε τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή από τα «σπλάχνα» της, τις ακαδημίες του «αστεριού». Μεταξύ άλλων, με το θέμα ασχολήθηκε και η ΑΕΚ, ενώ συγκίνηση προκάλεσε και η κίνηση των παικτών της Αναγέννησης Καρδίτσας, που πριν από το παιχνίδι με την Ζάκυνθο, έστειλαν το δικό τους μήνυμα. Τελευταίο παράδειγμα, η αφιέρωση του Βαρέλα, που αφιέρωσε το νικητήριο γκολ του αγώνα της ΑΕΛ με την Καλλιθέα στον 19χρονο.

Η συγκινητική αφιέρωση του Βαρέλα στον Κουτσούκη

Επειδή, όμως, τα λόγια – ειδικά - σε αυτές τις περιπτώσεις δεν αρκούν, πιο σημαντική από όλες τις ανακοινώσεις, αυτή από τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών του νησιού, όπου αναφέρει και τα στοιχεία για όποιον θέλει να δείξει έμπρακτα την στήριξή του στον Λεωνίδα.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Ένα νέο Ζακυνθινό παιδί, μόλις 19 χρονών, ο Λεωνίδας Κουτσούκης, έχει άμεση ανάγκη από αίμα. Παρακαλούνται , όποιοι συνάδελφοι, συναδέλφισσες μπορούν ,να πάνε άμεσα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και να δώσουν αίμα για το παιδί αυτό, εκφράζοντας ακόμα μια φορά την αμέριστη συμπαράστασή μας σε κάθε συνάνθρωπο που έχει την ανάγκη μας.
Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ζακύνθου
Ν. Κολυβά 136
Τηλ:. 2695028854-Φαξ: 2695048783
e-mail: [email protected]
solomosd.blogspot.gr

Στην αιματολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο νοσηλεύεται με λευχαιμία ο 20χρονος ποδοσφαιριστης...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

O διαιτητής του Ατρόμητος - Παναιτωλικός και οι αρχηγοί των δύο ομάδων φόρεσαν ειδικά μπλουζάκια που έγραφαν «Λεωνίδα συνέχισε, εσύ θα νικήσεις». Επίσης οι Περιστεριώτες, κοινοποίησαν το θέμα και στα social media, ενώ εξέδωσαν και ανακοίνωση...

Στην ανακοίνωση οι Περιστεριώτες ανέφεραν:

«Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για ένα νέο παιδί, εν προκειμένω για τον πρώην ποδοσφαιριστή των Τμημάτων Υποδομής της ομάδας μας Λεωνίδας Κουτσούκης, όταν δίνει μια «μάχη» είναι να του υπενθυμίζουμε διαρκώς ότι κι εμείς είμαστε συμμέτοχοι, αγωνιούμε κι ευχόμαστε να βγει νικητής!

Mε πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ατρόμητος πριν από την έναρξη του χθεσινού αγώνα με τον Παναιτωλικό οι αρχηγοί των δύο ομάδων Σωκράτης Φυτανίδης - Γιώργος Κούσας και ο διαιτητής Βαγγέλης Κιοτζένης έστειλαν λοιπόν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στον Λεωνίδα.

9B6A0706 copy.jpg

Το ίδιο έκανε όμως σύσσωμη η ομάδα Κ20 του Ατρόμητου η οποία πριν από το παιχνίδι με την αντίστοιχη του Παναιτωλικού παρατάχθηκε φορώντας τα φακελάκια με το μήνυμα: "Λεωνίδα συνέχισε, εσύ θα νικήσεις"».

LAZ 8982

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα