Ντοκιμαντέρ για τον Ζοτς!

Ντοκιμαντέρ για τον Ζοτς!

Gazzetta team
Ντοκιμαντέρ για τον Ζοτς!

bet365

Ντοκιμαντέρ για την ζωή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ετοιμάζει η Σερβική τηλεόραση που θα τιμήσει τον άνθρωπο που έχει γράψει ιστορία στην Ευρώπη, φτάνοντας 7 φορές στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Τηλεοπτικός σταθμός της Σερβίας ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μάλιστα ήδη έχουν αρχίσει τα πρώτα γυρίσματα, τα οποία έλαβαν χώρα στην Ισπανία.

Ο Ζοτς βρέθηκε στο γήπεδο της ΜπανταλόναΠαλάου Ολιμπίκ», αφού με τον ισπανικό σύλλογο - ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού- έφτασε στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 1994, νικώντας στον τελικό τον Ολυμπιακό.

«Θυμάμαι τη σημαντική δουλειά που κάναμε όλοι στο κλαμπ από τη διοίκηση έως τους παίκτες», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε: «Πραγματικά κάναμε σπουδαία δουλειά σε εκείνη την Euroleague, αν και ήταν δύσκολο. Για να προκριθούμε παίξαμε με τη Ρεάλ και την αποκλείσαμε, αν και ήταν δύσκολο, μιας και οι αντίπαλοι μας ήταν το φαβορί

Πήγαμε στο Τελ Αβίβ με 3 μεγάλες ομάδες και δη τις Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, Κανείς δεν πόνταρε πάνω μας και αυτό ήταν αβαντάζ, ήμασταν ήρεμοι, ξέραμε τις πιθανότητες μας», είπε ο πολυνίκης προπονητής και συμπλήρωσε: «Κόντρα στην Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό, χάναμε στο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο το γυρίσαμε, πήγαμε στον τελικό, όπου άπαντες πίστευαν πως ο Ολυμπιακός ήταν ο επικρατέστερος για να πάρει το τρόπαιο, όμως τα καταφέραμε. Ευχαριστώ την άμυνα μας, τον Κόρνεϊ Τόμπσον και τον Ζόρντι Βιγιακάμπα. Με ομαδική δουλειά υλοποιήσαμε το όνειρο μας, θα έχω πάντα καλές αναμνήσεις από δω

Θα θυμάμαι κάθε στιγμή της υποδοχής, δεν πρόκειται να τη ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου», υπογράμμισε αρχικά ο Ομπράντοβιτς και στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό:

«Για 13 χρόνια πέρασα υπέροχα στον Παναθηναϊκό, ήμουν πολύ χαρούμενος στην Αθήνα, όμως νομίζω πως έφθασε η ώρα να ξεκουραστώ με την οικογένεια μου», είπε ο Ομπράντοβιτς και πρόσθεσε:«Αυτή τη στιγμή είμαι μαζί τους και προσπαθώ να κάνω πράγματα που δεν έκανα εδώ και 21 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια ασχολιόμουν με την προπονητική και τώρα έχω χρόνο να ηρεμήσω και να επενδύσω τον ελεύθερο χρόνο μου σε ανθρώπους που αγαπώ».

 

Τελευταία Νέα