Έξαλλος ο ΛαΒάρ Μπολ γιατί δεν ξεκίνησαν βασικοί οι γιοι του (pic)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Έξαλλος ο ΛαΒάρ Μπολ γιατί δεν ξεκίνησαν βασικοί οι γιοι του (pic)

bet365

Ο ΛαΒάρ Μπολ θύμωσε με τον προπονητή της Βιτάουτας ο οποίος δεν ξεκίνησε στη βασική πεντάδα τους γιους του.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η Ζαλγκίρις έκανε περίπατο κόντρα στην Βιτάουτας, αλλά ο ΛαΒάρ Μπολ θεωρεί πως θα μπορούσε να είναι πιο ανταγωνιστική αρκεί να ξεκινούσαν στο αρχικό σχήμα τα παιδιά του.

Ο ΛαΒάρ Μπολ ανέφερε πως, «θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει εύκολα το παιχνίδι, αλλά ο προπονητής δεν εμπιστεύεται τους γιους μου και δεν του αφήνει να παίξουν όπως μπορούν. Του έδωσα τη... συνταγή και δεν την χρησιμοποίησε. Προφανώς δε θέλει να νικάει.

Είμαι πιστός, τα παιδιά προπονούνται κανονικά, έχουμε φιλική σχέση, αλλά δεν γίνεται να βάζει παίκτες που έλειπαν από προπόνηση πριν από τα παιδιά μου. Δεν αξίζει τη φιλία μου πλέον.

Σα να έρθει μία ομάδα από την Κροατία και να μου πει... έλα εδώ, έχουμε λεφτά και φέρε τα παιδιά σου. Όχι δε θα το κάνω, δε θα παρατήσω τη Λιθουανία. Είναι θέμα αρχών.

Ο προπονητής πέταξε τη φιλία μας στα σκουπίδια. Αυτό άξιζε για εκείνον. Είμαι πολύ θυμωμένος με αυτόν και πίστευα πως είχανε μία διαφορετική φιλία. Δε θα του ξαναμιλήσω και δε θα δεχτώ οποιαδήποτε δικαιολογία. Πλέον θα βλέπω τα παιχνίδια με άλλη ματιά».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Τελευταία Νέα