«Κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδος»

Gazzetta team
«Κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδος»

bet365

Ο προπονητής του Πρωτέα Βούλα, Αλέκος Δάγλας, τόνισε πως η ομάδα του απέκλεισε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και υποστήριξε πως στον τελικό με τον ΠΑΟΚ ο Πρωτέας θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν.

Ο Πρωτέας Βούλας κατάφερε να κάνει την έκπληξη της χρονιάς και να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό του Final Four του Κυπέλλου Γυναικών που διεξάγεται στον Βόλο με τον προπονητή της ομάδας της Βούλας, Αλέκο Δάγλα, να δηλώνει πως «θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια για την εμφάνιση που έκαναν. Κάναμε πραγματικά μια μεγάλη εμφάνιση. Πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και τα καταφέραμε. Αυτό ήταν το κλειδί. Τη νίκη μας την έδωσε αυτή ακριβώς η πίστη. Πάμε πλέον σε έναν τελικό με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να ειμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

Από τη μεριά της η Βάσω Δασκαλοπούλου: «είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για τον Πρωτέα. Θεωρώ ότι το ματς κρίθηκε στο ποια ομάδα το ήθελε περισσότερο. Επίσης, κλείσαμε τα ατού του αντιπάλου μας, τις Καλέντζου και Ντέλβα. Το θέλαμε, το πιστέψαμε και για αυτό ήρθαμε στο φάιναλ φορ. Δεν χρειάζεται άγχος. Πάμε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για να τα δώσουμε όλα. Ευχαριστούμε τον κόουτς για το σκάουτινγκ. Επίσης, ευχαριστώ τον κόσμο του Πρωτέα. Είμαστε όλοι μια οικογένεια. Προχωράμε».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα