«Έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς»

«Έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς»

Απόστολος Παγώνης
«Έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς»

bet365

Η κληρωτίδα έβγαλε πρόωρο ντέρμπι ΠΑΟΚ - AEK. Ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε στο gazzetta.gr κάνοντας λόγο για ανοιχτούς λογαριασμούς με την ομάδα της Ένωσης.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και ο μοναδικός που δεν έχει χάσει λεπτά συμμετοχής από τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας του μίλησε για την κλήρωση του Κυπέλλου που φέρνει αντιμέτωπο τον Δικέφαλο του Βορρά με αυτόν του Νότου σε νοκ άουτ αναμέτρηση.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ίσως το μοναδικό ντέρμπι που προέκυψε από την σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι το οποίο θα ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει»

Το γεγονός ότι γίνεται στην Τούμπα αυτό είναι ένα αβαντάζ για την ομάδα του ΠΑΟΚ;

«Θα παίξουμε μπροστά στον κόσμος μας και αυτό σίγουρα είναι αβαντάζ. Όμως ποδόσφαιρο δεν θα παίξει ο κόσμος, αλλά οι ποδοσφαιριστές. Είναι προς το συμφέρον του θεσμού που θα γίνει ο αγώνας στο γήπεδο της Τούμπας».

Πέρσι η ΑΕΚ σας έκοψε τον δρόμο για τον τελικό. Τώρα σας δίνεται μια ευκαιρία για εξιλέωση;

«Όλα πήγαν στραβά σε εκείνο το παιχνίδι και χάσαμε την ευκαιρία να πάμε στον τελικό. Δεν θα μιλήσω για εξιλέωση, αλλά για ανοιχτούς λογαριασμούς που έχουμε με την ΑΕΚ. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο γιατί είναι ένας στόχος που τον κοιτάμε με πολύ προσοχή».

Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη είναι οι τρείς διοργανώσεις που θα συνεχίσει να συμμετέχει ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του 2012. Πολλά παιχνίδια και ταυτόχρονα δύσκολα. Πόσο βαρύ είναι το φορτίο για την ομάδα.

«Από την αρχή της σεζόν αυτό θέλαμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά και στις τρεις διοργανώσεις. Εμείς από την πλευρά μας το ευχαριστιόμαστε γιατί γίνεσαι ακόμα πιο δυνατός. Αποκτάς εμπειρίες που είναι σημαντικές για το μέλλον της ομάδας».

Ποιες είναι οι ευχές σου ενόψει την γιορτή των Χριστουγέννων;

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ σε όλους μας υγεία. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα στην ζωή μας λόγο της οικονομικής κρίσης».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα