Κολύμβηση: Στο Λιβίνιο για προετοιμασία 12 κολυμβητές με το βλέμμα σε Ευρωπαϊκό και Ολυμπιακούς

Newsroom
εθνικη κολυμβησης

bet365

Προετοιμασία εν όψει Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και Ολυμπιακών Αγώνων κάνουν 12 κολυμβητές/τριες.

Στο Λιβίνιο της Ιταλίας, μία από τις επαρχίες που θα φιλοξενήσουν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2026 (Μιλάνο-Κορτίνα) βρίσκονται 12 κολυμβητές και κολυμβήτριες της Εθνικής ομάδας και πραγματοποιούν μέρος της προετοιμασίας τους εν όψει σημαντικών διοργανώσεων.

Στο σύγχρονο προπονητήριο, που βρίσκεται σε ορεινό μέρος μέσα στα βουνά, βρίσκονται οι Απόστολος Χρήστου, Απόστολος Παπαστάμος, Βασίλης Σοφικίτης, Ελένη Κοντογεώργου, Άννα Ντουντουνάκη, Γεωργία Δαμασιώτη, Δημήτρης Μάρκος, Ανδρέας Βαζαίος, Κώστας Εγγλεζάκης, Δανιήλ Γιουρτζίδης, Άκης Κυνηγάκης, Κώστας Στάμου.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές, Παναγιώτης Βελέντζας, Τάσος Καράμπελας, Νίκος Φλεριανός, Γιώργος Δαμασιώτης, η φυσιοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη ενώ αρχηγός της είναι ο Τεχνικός Σύμβουλος ΚΟΕ, Σπύρος Γιαννιώτης.

Η αποστολή βρίσκεται εκεί στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προπονητικής προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης στο Βελιγράδι τον ερχόμενο Ιούνιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

@Photo credits: ΚΟΕ
 

Τελευταία Νέα