Πρόλαβε τη διορία της ACB η Βαγιαδολίδ

Γιάννης Ράμμας
Πρόλαβε τη διορία της ACB η Βαγιαδολίδ

bet365

Η Βαγιαδολίδ κατάφερε σχεδόν στην... εκπνοή να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό και να μεταπείσει την ACB να τη δώσει την έγκρισή της να παραμείνει στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Η Βαγιαδολίδ τερμάτισε στην τελευταία θέση της περσινής λίγκας, η αδυναμία των περισσοτέρων ομάδων της LEB Oro να υποστηρίξουν οικονομικά την άνοδο της έδωσε μία νέα ευκαιρία, αλλά όλα έδειχναν πως θα πετάξει στα σκουπίδια, αφού δεν ήταν σε θέση να συγκεντρώσει το ποσό των €189.000, που απαιτούσε το «Ο.Κ.». Λίγες ώρες πριν απ' το τέλος της διορίας τα μεσάνυχτα της 27/7, η διοίκηση κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό κι η ACB την υποδέχτηκε εκ νέου στις τάξεις της.

Πλέον απομένει να βρεθούν οι οικονομικοί πόροι για τον καταρτισμό του ρόστερ, αφού για την ώρα με συμβόλαιο υπάρχει μόνο ο Νάτσο Μαρτίν.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα