«Θα πάρω και διαρκείας στο Camp Nou»

Γιάννης Ράμμας
«Θα πάρω και διαρκείας στο Camp Nou»

bet365

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δήλωσε σίγουρος πως κάποτε θα επέστρεφε στη Μπαρτσελόνα και με την άφιξή του στην πόλη θα βγάλει εισιτήριο διαρκείας για να βλέπει και την ποδοσφαιρική ομάδα.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω έπειτα τόσα πολλά χρόνια. Πάντα έλεγα πως θα επιστρέψω και δε δίστασα στιγμή, όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία. Υπήρξαν και στο παρελθόν κάποιες ευκαιρίες να επιστρέψω, αλλά για διάφορους λόγους δεν έγινε εφικτό. Κανένα πρόβλημα, αφού η Μπαρτσελόνα τα έχει πάει πολύ καλά και χωρίς εμένα» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδος fcbarcelona.cat και συνέχισε:

«Είμαι Μπαρτσελόνα και πάντα το έλεγα. Τα 3 χρόνια που πέρασα στην ομάδα ήταν θαυμάσια και θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Πάντα μου ήταν δύσκολη η επιστροφή στο Palau Blaugrana με άλλη ομάδα. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν τι περνούσα κάθε φορά. Αλλά πάντα όλοι εδώ με έκαναν να αισθάνομαι την αγάπη τους. Είναι οι καλύτεροι στον κόσμο».

Ο 36χρονος Λιθουανός πρόσθεσε πως «είμαι εδώ για να βοηθήσω. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο Τσάβι Πασκουάλ. Είμαι σίγουρος πως θα τα πάμε μία χαρά», ενώ κατέληξε με πάσα στο... χορτάρι του Camp Nou: «Τώρα θα μπορώ να βλέπω κάθε εβδομάδα την ομάδα ποδοσφαίρου. Είμαι μέλος και θα πάρω εισιτήριο διαρκείας στο Camp Nou, κάτι που δε μπορούσα να κάνω τα τελευταία χρόνια».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα