Αυτός είναι ο μεγαλύτερος παίκτης στον κόσμο: Κερδίζει εκατομμύρια ακόμα και από τα στοιχήματα που χάνουν!

 Αυτός είναι ο μεγαλύτερος παίκτης στον κόσμο: Κερδίζει εκατομμύρια ακόμα και από τα στοιχήματα που χάνουν!

bet365

Ο 70χρονος πωλητής Jim McIngvale απλά έχει τον… τρόπο και το μυαλό και δεν στηρίζεται καθαρά στην τύχη.

Ένας… βαθιά θρησκευόμενος 70χρονος πωλητής στρωμάτων, είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στον κόσμο, καθώς κερδίζει εκατομμύρια ακόμα και όταν τα στοιχήματά του (συνήθως στις ιπποδρομίες)... χάνουν. Ο «Mattress Mack», ο οποίος έχει χαρακτηριστεί στην εκπομπή της Ellen DeGeneres «αληθινός Αμερικανός ήρωας» και ακούει στο όνομα Jim McIngvale, τράβηξε την προσοχή του κόσμου, με το τελευταίο του στοίχημα, καθώς ήταν ίσως το μεγαλύτερο όλων των εποχών (σ.σ. από αυτά που γνωρίζουμε βέβαια), ύψους 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το άλογό του ήρθε 4ο!

Το άλογο που πόνταρε «Godolphin hotshot» τερμάτισε 4ο όμως και αμέσως όλοι σκέφτηκαν τον «Mattress Mack» και το κολοσσιαίο ποσό των μετρητών που μόλις είχε χάσει. Η αλήθεια όμως είναι ότι ο «Mattress Mack» κατέληξε… με μετρητά στα χέρια αν και είχε κερδίσει η «Essential Quality».

Πως; Όλα οφείλονται στην εξαιρετική επιχειρηματική του οξυδέρκεια. Ο «Mattress Mack» είναι ιδιοκτήτης της επιτυχημένης αλυσίδας «Gallery Furniture» στις ΗΠΑ και συχνά συνδέει τα μεγάλα στοιχήματα με τις προσφορές που «τρέχουν» στα καταστήματά του.

Αυτό έκανε και τώρα… Έκανε μια προσφορά στην οποία όποιος αγόραζε ένα στρώμα αξίας 3.000 δολαρίων θα το έπαιρνε δωρεάν, εάν κέρδιζε η «Essential Quality».

Έτσι, ο «Mattress Mack» θα έπαιρνε πίσω το ποντάρισμά του συν τα κέρδη -συνολικού ύψους περίπου 4,5 εκατομμυρίων - και θα κάλυπτε το κόστος της επιστροφής χρημάτων στους πελάτες.

Η κατάσταση ήταν… win-win

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι το promo του στο κατάστημα ήταν τόσο επιτυχημένο που ήξερε ότι είχε δημιουργήσει για τον εαυτό του μια win-win κατάσταση. Ο «Mattress Mack» πούλησε περίπου 2.000 στρώματα συνολικής αξίας περίπου 4,5 εκατομμυρίων. Έτσι ενώ το στοίχημα για την «Essential Quality» έπεσε στο κενό, το θετικό ήταν ότι κέρδισε 4,5 εκατομμύρια συνολικά, χάρη σε όλα τα στρώματα που πούλησε.

Μιλώντας για την ιδιοφυή ιδέα του, ο «Mattress Mack» είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα. Το κατάστημα ήταν πολύ απασχολημένο για δύο εβδομάδες. Όχι μόνο αγόρασαν στρώματα, αγόρασαν και πολλά άλλα πράγματα. Σε αυτή την τρελή εποχή του λιανικού εμπορίου της Amazon, αν δεν κάνουμε κάτι, το οποίο θα μας κάνει να ξεχωρίζουμε, οι άνθρωποι της Amazon ή οι άνθρωποι που πουλάνε αυτά τα φθηνά στρώματα σε κουτί, θα τεθούν εκτός λειτουργίας. Η προώθηση ήταν εξαιρετική».

Για το ποντάρισμά του, είπε: «Είναι κρίμα που η Essential Quality δεν κέρδισε, αλλά ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας. Ήταν κάτι που έδωσε μια χαριστική βολή στις ιπποδρομίες».

Άνοιξε το μαγαζί του για τους άστεγους από τις καταιγίδες

Εκτός από τα μνημειώδη στοιχήματα του, ο «Mattress Mack» έχει κερδίσει θαυμαστές με την εκπληκτική γενναιοδωρία του μακριά από τον αθλητισμό. Κατά τη διάρκεια τρομερών καταιγίδων στο Χιούστον του Τέξας, άνοιξε τις πόρτες του καταστήματος επίπλων του, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να μείνουν εκεί δωρεάν. Για τρεις ημέρες έδωσε σε περισσότερα από 1.000 άτομα ένα μέρος να μείνουν και σέρβιρε χιλιάδες ζεστά γεύματα εντελώς δωρεάν.

 

Τελευταία Νέα