Handball Premier: Ξεχωρίζει το ντέμπι Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πυλαία

Newsroom
hanball_premier_paok_vs_panellinios

bet365

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πυλαία ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Handball Premier για την 20η αγωνιστική.

Για την Τετάρτη (27/3) είναι προγραμματισμένη η 20η αγωνιστική της Handball Premier, η οποία έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την τελική τετράδα, καθώς τη θέση "3" από την θέση "6" χωρίζουν τρεις βαθμοί.

Η Δράμα υποδέχεται τον αδύναμο Αερωπό, έχοντας σχετικά εύκολο έργο στην έδρα της με τον Αερωπό να δίνει... μάχη για την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο Δούκας, ακόμη μία ομάδα με βαθμολογικό ενδιαφέρον, θα φιλοξενήσει τον Ζαφειράκη Νάουσα στην έδρα του, σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν τη νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες που έχουν για την είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Εύκολο έργο για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου θα υποδεχτεί τον Ιωνικό. Ξεκάθαρο φαβορί η Ένωση, η οποία έχει παγιωθεί στη 2η θέση της Handball Premier.

To πρόγραμμα κλείνει το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πυλαία, με τους γηπεδούχους να έχουν τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον θέλοντας να παραμείνουν στην τετράδα της κατάταξης.

Πρόγραμμα και βαθμολογία:

Το πρόγραμμα

ΑΠΚ Κραχτίδη 18:00, Bianco Monte Δράμα- Αερωπός Έδεσσας
ΔΑΚ Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- Πανελλήνιος
Δαϊς 18:30, ΑΣΕ Δούκα- Ζαφειράκης Νάουσας
ΟΑΚΑ 19:00, ΑΕΚ- Ιωνικός Affidea
Σπίτι του Χάντμπολ 19:30, ΠΑΟΚ- ΑΕΣΧ Πυλαίας

Η βαθμολογία:

  1. Ολυμπιακός 37
  2. ΑΕΚ 33
  3. ΠΑΟΚ 27
  4. Δράμα 26
  5. Διομήδης Άργους 25
  6. Δούκας 24
  7. Πυλαία 14
  8. Ζαφειράκης Νάουσας 13
  9. Ιωνικός 11
  10. Κιλκίς 9
  11. Αερωπός 7
  12. Πανελλήνιος 2
@Photo credits: INTIME, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα