Ολυμπιακός: Πρώτη προημιτελική μονομαχία με την Κρκα για το EHF European Cup

Ολυμπιακός: Πρώτη προημιτελική μονομαχία με την Κρκα για το EHF European Cup

Δημήτρης Ντζάνης
Ολυμπιακός: Πρώτη προημιτελική μονομαχία με την Κρκα για το EHF European Cup

bet365

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη σλοβενική Κρκα στην Ηλιούπολη στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης στο EHF European Cup.

Μπροστά σε μια ιστορική πρόκληση βρίσκεται η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζοντας τη σλοβενική Κρκα στα διπλά παιχνίδια της προημιτελικής φάσης στο EHF European Cup.

Η πρώτη μονομαχία θα γίνει το Σάββατο (23/3, 20:30, OSFP TV) στο γυμναστήριο της Ηλιούπολης, με τον Ολυμπιακό να αναζητά να κάνει το πρώτο βήμα, εν όψει και του επαναληπτικού στην πόλη Νόβο Μέστο το Σάββατο (30/3, 18:00).


Οι «ερυθρόλευκοι» τρέχουν σερί έξι νικών στην Ευρώπη και θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους, να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν το καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα την Κρκα.

Όπως ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με την Κρκα, ισχύει κανονικά το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στο κλειστό της Ηλιούπολης, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ζέλικο Μπάμπιτς, δήλωσε: «Πρώτα από όλα, καλώ τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας στηρίξουν. Πάντα είναι πολύ ξεχωριστό, όταν παίζουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας, γιατί η παρουσία του μας δίνει μια έξτρα ώθηση και δύναμη. Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς. Είμαστε έτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι. Απέναντί μας έχουμε μια ομάδα, που είναι πολύ γρήγορη και πολύ καλή στο ένας εναντίον ενός και σίγουρα, θα είναι δύσκολο ματς. Είμαι αισιόδοξος, πιστεύω στα παιδιά και στην ομάδα, θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για τις απαιτήσεις ενός τόσου μεγάλου αγώνα».

Με τη σειρά του ο Δημήτρης Τζηράς, τόνισε: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα, που την Τετάρτη που μας πέρασε, απέκλεισε από το Κύπελλο Σλοβενίας την Τσέλιε, ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League. Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά, έτσι ώστε να πάρουμε προβάδισμα πρόκρισης. Πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη και αν αυτό μπορέσει να συνοδευτεί και από μια καλή διαφορά, θα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες, ενόψει της ρεβάνς στη Σλοβενία».

@Photo credits: eurokinissi, Ραφαήλ Γεωργιάδης
 

Τελευταία Νέα