Ζαραβίνας: «Υπήρχαν και πιο εύκολες ομάδες, αλλά ξέρουμε καλά την Ολλανδία»

Ζαραβίνας: «Υπήρχαν και πιο εύκολες ομάδες, αλλά ξέρουμε καλά την Ολλανδία»

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Γιώργος Ζαραβίνας δίνει οδηγίες στην εθνική

bet365

Το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής ανδρών, Γιώργου Ζαραβίνα, για την κλήρωση στα play off του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2025.

Η Εθνική ομάδα χάντμπολ τον Μάιο θα δώσει δύο σπουδαίες αναμετρήσεις με την Ολλανδία, με στόχο την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2025.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Ελλάδα στις 8 ή 9 Μαΐου και ο επαναληπτικός εκτός έδρας στις 11 ή 12 Μαΐου, με την όρεξη να έχει ανοίξει στους διεθνείς μας, μετά την πρώτη τους παρουσία σε Ευρωπαϊκό.

Η Ολλανδία είναι γνωστή στην Εθνική μας, αφού την αντιμετώπισε στα προκριματικά για το Ευρωπαϊκό και μάλιστα τους κερδίσαμε εντός έδρας. Για την κλήρωση, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε:

«Σαφώς υπήρχαν και ευκολότερες ομάδες, αλλά σίγουρα και κάποιες δυσκολότερες με τις οποίες θα μπορούσαμε να κληρωθούμε. Παίζουμε με μία ομάδα που γνωριζόμαστε πολύ καλά. Αναμφίβολα συγκαταλέγεται στις υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού χάντμπολ τα τελευταία χρόνια, αυτό αποδεικνύεται και από τις συνεχόμενες τελικές φάσεις που έχει πάρει μέρος, αλλά και από τα αποτελέσματα της. Θεωρώ ότι και στα δύο παιχνίδια θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε πολλούς τομείς σε σχέση με τα παιχνίδια μας στο EURO 2024. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας, θα προσπαθήσουμε τον Μάρτιο να παίξουμε δύο δυνατά φιλικά, αν είναι εφικτό με ομάδα που έχει κοινά χαρακτηριστικά με την Ολλανδία».

 

Τελευταία Νέα