Χάντμπολ: Η 18αδα της Εθνικής για το τουρνουά της Ρουμανίας

Χάντμπολ: Η 18αδα της Εθνικής για το τουρνουά της Ρουμανίας

Κώστας Ευθυμιάδης
H Εθνική χάντμπολ ανδρών σε τάιμ άουτ

bet365

Η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο προπονητήριο χάντμπολ του ΣΕΦ και το απόγευμα (19:10) θα αναχωρήσει αεροπορικώς με προορισμό την Ρουμανία για το τουρνουά «Κύπελλο των Καρπαθίων».

Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών προετοιμάζεται για το «παρθενικό» της Euro τον Ιανουάριο και ο Γ. Ζαραβίνας έκανε τις 18 επιλογές του για τα δύο φιλικά στα Καρπάθια.

Σε πολύ μεγάλο ποσοστό, η ομάδα που ανακοινώθηκε σήμερα για το τουρνουά θα είναι αυτή που θα πάει και στην Γερμανία τον άλλο μήνα για το Euro, καθώς δύο θέσεις παίζονται ουσιαστικά για να συμπληρωθούν οι «19» που θα πάνε στην διοργάνωση.

Οι 16 θα δηλώνονται στους αγώνες, ενώ θα υπάρχουν και 3 παίκτες που θα είναι σε ετοιμότητα, σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα τραυματισμού.

Η αποστολή της Ελλάδας αποτελείται από τους παρακάτω 18 αθλητές:

Παπαντωντόπουλος, Παπαβασίλης, Σάββας, Πασσιάς, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Τζηράς, Δομπρής (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Κεδέρης, Λιάπης, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής, Μάλλιος (ΑΕΚ), Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Τόσκας (Bianco Monte Δράμα), Παναγιώτου (ΑΣΕ Δούκα), Mπόσκος (Χενίλ- Ισπανία), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Μπουντεσλίγκα-2/Γερμανία).

Παπαδιονυσίου: «Στο μυαλό μας θα είναι ο Χρήστος Μυλωνάς»

Το κενό στο ρόστερ της Εθνικής έχει να κάνει και με τον τραυματισμό του Χρήστου Μυλωνά, ο οποίος σταμάτησε πρόωρα την καριέρα του. Οι διεθνείς θα πάνε να παίξουν και γι’ αυτόν στο Euro, όπως τόνισε και ο διεθνής πίβοτ Τάσος Παπαδιονυσίου, στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ:

«Περαστικά και σιδερένιος στον Χρήστο Μυλωνά, είναι στο μυαλό όλων μας! Με τα φιλικά στη Ρουμανία ξεκινάει και επίσημα το 2ο στάδιο της προετοιμασίας μας. Θέλουμε να δούμε το επίπεδο που βρισκόμαστε και θεωρώ ότι θα μας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό αυτά τα παιχνίδια. Η Εθνική ομάδα είναι σε άνοδο τα τελευταία χρόνια γεγονός που μαρτυρά και η συμμετοχή μας στο EURO. Δεν θα πρέπει να αφήνουμε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, τέτοια παιχνίδια βελτιώνουν το επίπεδο της ομάδας. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί αν και είναι σίγουρο ότι θα δοκιμάσουμε αρκετά σχήματα ώστε να έχουμε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για τη δύσκολη συνέχεια» είπε.

@Photo credits: INTIME, ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 

Τελευταία Νέα