Γυμναστική: Καλές εμφανίσεις από τις πρωταθλήτριες του τραμπολίνο στο Ευρωπαϊικό

Newsroom
trampoline

bet365

Καλές εμφανίσεις έκαναν οι πρωταθλήτριες της γυμναστικής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τραμπολίνο.

Τη 15η θέση με 44,500 βαθμούς κατέλαβαν οι Λίλα Κασάπογλου / Αναστασία Παπαδημητρίου στον προκριματικό του Συγχρονισμένου Τραμπολίνο Γυναικών, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των Νεανίδων, οι Κατερίνα Παπαδάτου / Μαρία Παπαδάτου κατέκτησαν την 6η θέση στον τελικό με 42,240 βαθμούς, ενώ προηγουμένως είχαν τερματίσει 2ες με 81,530 β. στον προκριματικό, στον οποίο συμμετείχαν επίσης οι Ηλιάννα-Ευαγγελία Μπαξεβάνη / Χριστίνα Παπαθανασίου τερματίζοντας 22ες με 71,910 β..

Παράλληλα, στον τελικό του Ομαδικού αγωνίσματος του Ακροβατικού Διαδρόμου Γυναικών, η ελληνική ομάδα κατετάγη 5η με άθροισμα 5 πόντων (Αλεξάνδρα Εφραίμογλου: 4η στο α’ γύρο με 25,400 β., Αγγελίνα Ζορμπά: 4η στον β’ γύρο με 23,500 β., Ελένη Κοπανέλη: 5η στον γ’ γύρο με 21,200 β.).

Η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει σήμερα, Κυριακή (07/04), με έξι ελληνικές συμμετοχές και σημαντικές προσδοκίες: Στους πρωινούς ημιτελικούς θα αγωνιστούν ο Δημήτρης Μακρής στο Ατομικό Τραμπολίνο Ανδρών, η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου και η Αγγελίνα Ζορμπά στον Ακροβατικό Διάδρομο Γυναικών, ο Θανάσης Μανασάκης στο Ατομικό Τραμπολίνο Εφήβων και οι Κατερίνα Παπαδάτου και Μαρία Παπαδάτου στο Ατομικό Τραμπολίνο Νεανίδων, διεκδικώντας εισιτήρια για τους αντίστοιχους απογευματινούς τελικούς των αγωνισμάτων τους.

@Photo credits: ΕΓΟ
 

Τελευταία Νέα