Winmasters.gr: Θα σκοράρει ξανά ο Σβιντέρσκι για τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι;

Gazzetta team
Winmasters.gr: Θα σκοράρει ξανά ο Σβιντέρσκι για τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι;

bet365

Μετά τη διακοπή για τα προκριματικά του Euro 2020, η Superleague συνεχίζεται και ο αγώνας του πρωταθλητή ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (14/09) ξεχωρίζει!

Η winmasters.gr, διαθέτει πλήθος επιλογών για αυτή τη σημαντική αναμέτρηση!

Superleague με… Super Προσφορά*! Παίξε Νόμιμα! +21 *Ισχύουν Ο & Π

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει έξι πόντους μετά από τις δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1). Τώρα, επισκέπτεται το Περιστέρι για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ο οποίος ψάχνει την πρώτη του νίκη μετά από δύο ισοπαλίες.

Οι παίκτες των δύο ομάδων έχουν την ποιότητα να σκοράρουν ! Ποιος παίκτης θα σκοράρει για τη νίκη; Θα σκοράρει κάποιος με κεφαλιά; Ή μήπως έξω από την περιοχή;

Πριμ* στο παρολί για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Παίξε νόμιμα! +21 *Ισχύουν Ο & Π

Η winmasters διαθέτει μια ευρεία γκάμα στοιχημάτων* για παίκτες αναφορικά με τον αγώνα του Ατρομήτου ενάντια στον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Superleague!

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι διανύει μια περίοδο εξαιρετικής φόρμας, καθώς σε δύο ματς του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει καταφέρει να βρει ισάριθμες φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα! Θα μπορέσει άραγε να συνεχίσει το σερί του;

Τα εγγεγραμμένα μέλη της winmasters έχουν την δυνατότητα να βρουν πολλαπλές επιλογές για σκορ από τον 22χρονο Πολωνό στράικερ των περσινών Πρωταθλητών Ελλάδας, όπως:

  • Να σκοράρει και η ομάδα του να κερδίσει
  • Να σκοράρει με κεφαλιά
  • Να σκοράρει με σουτ εκτός περιοχής

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Τελευταία Νέα