Πρότυπο Κατάστημα ΟΠΑΠ: Ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης (pics)

Πρότυπο Κατάστημα ΟΠΑΠ: Ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης (pics)

Πρότυπο Κατάστημα ΟΠΑΠ: Ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης (pics)

Εγκαίνια για το κατάστημα νέας γενιάς του ΟΠΑΠ

Ο παλμός της απόλυτης παικτικής εμπειρίας χτυπά στο Πρότυπο Κατάστημα του ΟΠΑΠ, στη Λεωφόρο Αθηνών 108. Σε ένα μοντέρνο χώρο 150 τ.μ., που έχει διαμορφωθεί με έμφαση στη λειτουργικότητα και την εργονομία, το κατάστημα νέας γενιάς του OΠΑΠ προσφέρει καθημερινά μοναδικές στιγμές παιχνιδιού με ακόμα περισσότερες επιλογές σε όλους τους επισκέπτες.

Διαθέτει διακριτές παικτικές ζώνες, εξελιγμένο σύστημα προβολής ψηφιακού περιεχομένου, πλήρη ηχητική κάλυψη με χρήση ηχείων καθοδικού ήχου, τερματικά opapbet, παιγνιομηχανήματα (VLTs), καθώς και ειδικά διαμορφωμένο café, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους ρόφημα και σνακ.  Το κατάστημα ξεχωρίζει για το μοντέρνο σχεδιασμό, διακόσμηση και φωτισμό του που δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για όλους όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν την εμπλουτισμένη ποικιλία παιχνιδιών του ΟΠΑΠ.

Το Πρότυπο Κατάστημα του OΠΑΠ έχει σχεδιαστεί με στόχο να αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας εποχής για το δίκτυο καταστημάτων του ΟΠΑΠ.

Εγκαίνια με την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία

Ο ΟΠΑΠ υποδέχτηκε πλήθος κόσμου σε μία λαμπερή εκδήλωση για τα επίσημα εγκαίνια του Πρότυπου Καταστήματος. Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία μιας ποδοσφαιρικής βραδιάς παρακολουθώντας στους μοντέρνους χώρους του καταστήματος αγώνες του Europa League με τη συνοδεία σνακ και αναψυκτικών. Στην εκδήλωση έδωσε το παρών ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, καθώς και πλήθος φίλων του ΟΠΑΠ.