Το MLS Phab είναι το smartphone που θα λύσει όλα σου τα προβλήματα (pics)

Gazzetta team
Το MLS Phab είναι το smartphone που θα λύσει όλα σου τα προβλήματα (pics)

bet365

To MLS Color Phab ενσωματώνει την έκδοση Android™ 7.0 (Nougat) για να μπορείς να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του κινητού σου και να απολαμβάνεις ένα διαδραστικό γεμάτο εμπειρίες λειτουργικό περιβάλλον!

Διαθέτει μπαταρία 3000 mAh με συνολικό χρόνο χρήσης ως 17 ώρες και χρόνο αναμονής ως 300 ώρες!

Η λειτουργία Dual SIM σου προσφέρει τη δυνατότητα εγκατάστασης και λειτουργίας 2 καρτών SIM ταυτόχρονα. Αναγνώρισε εύκολα ποιος σε καλεί και σε ποια από τις SIM αντιστοιχεί. Συνδύασε τον εργασιακό τηλεφωνικό κατάλογο με τον κατάλογο που περιλαμβάνει φίλους και οικογένεια, κάνοντας χρήση μόνο μίας συσκευής!

Με τεράστια οθόνη 6". με επεξεργαστή Quad Core χρονισµένο στα 1.3 GHz και βασική κάμερα 8MP µε LED flash, κάµερα 3,2 MP στην µπροστινή όψη για selfies, βιντεοκλήσεις και λοιπές εφαρµογές, δεν θα το αποχωρίζεσαι ποτέ.

Και τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τη MAIC!

Η MAIC δημιουργήθηκε έτσι ώστε να απομονώνει εξωτερικούς θορύβους του περιβάλλοντος (στο αυτοκίνητο, στο bar, κτλ) ώστε ο διάλογος μαζί της να είναι απόλυτα επιτυχημένος.

Η ψηφιακή βοηθός που της μιλάς και εκείνη κάνει ό,τι της πεις.

Oι MLS συσκευές ενσωματώνουν τη MAIC (MLS Artificial Intelligence Center) που έρχεται για να αλλάξει τη σχέση με τη συσκευή σας!

 

Τελευταία Νέα