Έξτρα ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Gazzetta team
Έξτρα ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

bet365

Τα παιχνίδια των Κυπέλλων Ισπανίας και Ελλάδας και το ντέρμπι του Λιγκ Καπ Αγγλίας, Άρσεναλ-Τσέλσι ξεχωρίζουν στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες Σεβίλλη-Ατλέτικο Μαδρίτης, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος και Άρσεναλ-Τσέλσι, για τους οποίους, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ, προσφέρει έξτρα ειδικά στοιχήματα.

Σήμερα, στις 22:30, θα διεξαχθεί ο αγώνας ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ισπανίας, μεταξύ της Σεβίλλης και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο πρώτο παιχνίδι, η Σεβίλλη κέρδισε εκτός έδρας με 2-1. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει έξτρα ειδικά στοιχήματα για το ακριβές σκορ στο ημίχρονο-τελικό και τον συνδυασμό γκολ, κόκκινων καρτών και κόρνερ. Το ειδικό στοίχημα, με σκοράρισμα και από τις δύο ομάδες και συνολικά, over 2,5 γκολ, over 0,5 κόκκινες κάρτες και over 8,5 κόρνερ, δίνει απόδοση 6,50.

Αύριο, στις 21:45, στην Τούμπα, θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο. Το ειδικό στοίχημα, με σκοράρισμα και από τις δύο ομάδες και συνολικά, over 3,5 κίτρινες κάρτες, over 7,5 κόρνερ και over 2,5 οφσάιντ, δίνει απόδοση 7,00.

Αύριο, στις 22:00, στο Emirates Stadium, θα διεξαχθεί, ο αγώνας ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Λιγκ Καπ Αγγλίας, Άρσεναλ-Τσέλσι. Ισόπαλο με 0-0 έληξε το πρώτο παιχνίδι τους. Το ειδικό στοίχημα, με over 3,5 γκολ, over 10,5 κόρνερ και over 3,5 κίτρινες κάρτες δίνει απόδοση 5,50.

Τρία Super Παρολί για επιπλέον κέρδη από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει και τρία Super Παρολί, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες του να αυξήσουν τα κέρδη τους. Τα Super Παρολί είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα με συγκεκριμένη απόδοση. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αυτές αμετάβλητες.

Το σημερινό Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Μάντσεστερ Σίτι, της Μαρσέιγ και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Η τριάδα δίνει απόδοση 3,12 και με το Super Παρολί η απόδοσή της ανεβαίνει στο 3,50.

Δύο ακόμη Super Παρολί προσφέρονται για τους αυριανούς αγώνες. Το πρώτο, έχει τις νίκες της Λάτσιο, της Βαλένθια και της Μονακό και ανεβάζει την απόδοση από το 5,06 στο 5,75. Το δεύτερο, περιλαμβάνει τα over 2,5 στους αγώνες Σαμπντόρια-Ρόμα, Άρσεναλ-Τσέλσι και Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Πόρτο και πληρώνει 5,25 ενώ η απόδοση της τριάδας είναι 4,58.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα