To Football Manager 2017 προβλέπει ακόμη και το Brexit!

To Football Manager 2017 προβλέπει ακόμη και το Brexit!

bet365

Ο διευθυντής της Sports Interactive Studio, Μάιλς Τζέικομπσον παραδέχθηκε πως το Brexit δημιούργησε παρενέργειες ακόμη και στη νέα έκδοση του Football Manager 2017, που θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου.

«Απ'όσο γνωρίζω είναι η πρώτη φορά που ένα παιχνίδι προσπαθεί να προβλέψει το μέλλον της χώρας», σχολίασε μεταξύ σοβαρού και αστείου, o Τζέικομπσον.

Επρόκειτο για μία απαιτητική και δύσκολη χρονιά για τον επικεφαλής της εταιρίας που επιμελείται την έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Η απόφαση των Βρετανών για Brexit δημιούργησε μπελάδες ακόμη και στο Football Manager.

Την στιγμή που ο υπόλοιπος κόσμος αναμένει τον τρόπο με τον οποίο θα εκτελέσει η βρετανική κυβέρνηση το άρθρο 50, ο Τζέικομπσον και η ομάδα του δημιούργησαν έναν εξομοιωτή για τις ανάγκες του παιχνιδιού προκειμένου να ληφθούν υπόψιν και οι τελευταίες σοβαρότατες πολιτικές εξελίξεις στο Νησί.

«Συνήθως προσπαθούμε να κρατήσουμε την πολιτική εκτός παιχνιδιού. Οι Βρετανοί πολίτες όμως ψήφισαν προκειμένου η χώρα να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και νιώσαμε πως δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι σε ότι αφορά το παιχνίδια. Είναι κάτι που έχει επίδραση και στο Football Manager», τονίζει ο Τζέικομπσον και συνεχίζει:

«Καθίσαμε κάτω με την ομάδα μου αρχίσαμε να σχεδιάζουμε τον τρόπο με τον οποίο το Brexit επιδρά στο παιχνίδι.

Οι επιπτώσεις του Brexit απαιτούσαν πολύ διάβασμα, πολλές συνομιλίες με πολιτικούς αλλά και ανθρώπους του ποδοσφαίρου προκειμένου να μπει στην σωστή τροχιά το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και η επίδραση του στο παιχνίδι».

 

Τελευταία Νέα