Οι κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις είναι στον OTE TV!

Gazzetta team
Οι κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις είναι στον OTE TV!

bet365

Champions League, Europa League με τη συμμετοχή ελληνικών ομάδων, τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, Κύπελλο, Ελλάδας, NBA! Τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα παίζουν και πάλι στον OTE TV!

Tα αθλητικά κανάλια του OTE παίζουν και φέτος μπάλα σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης, χωρίς φυσικά να ξεχνούν τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, αλλά και τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας! Δεν είναι όμως μόνο το ποδόσφαιρο. Το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, το NBA, θα είναι και φέτος στα κανάλια του ΟΤΕ, όπως και οι μεγαλύτερες διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τα σπουδαιότερα τουρνουά τένις! Και όλα αυτά με πάνω από 60 live μεταδόσεις την εβδομάδα, όλες σε high definition. Επιπέδου... Champions League, δηλαδή!

Συγκεκριμένα, τα κανάλια OTE SPORT θα καλύψουν όλο το UEFA Champions League και αποκλειστικά το UEFA Europa League και μαζί τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Premier League, LaLiga Santander, Serie A, Bundesliga, τα European Qualifiers 2018, το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ στο μπάσκετ το NBA κάνει πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV, όπως και οι εντός έδρας αγώνες της KAE Ολυμπιακός και της ΚΑΕ ΑΕΚ για την Basket League (ξεκινά τον Οκτώβριο). Τα παρκέ των OTE SPORT καναλιών φιλοξενούν επίσης συναρπαστικές αναμετρήσεις από τα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ σε Ισπανία, Ιταλία και Τουρκία.

Επίσης, τις μεγαλύτερες διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, MotoGP, WRC), αλλά και τα σπουδαία τουρνουά τένις, ATP World Tour Masters 1000, ΑΤP World Tour Finals και ΑΤP World Tour 500, που πρόσφατα ανανέωσε έως το 2020 ο ΟΤΕ TV, θα απολαμβάνουν -μαζί με τα Grand Slam Australian Open, Roland Garos και US Open στα κανάλια του Eurosport- οι φίλοι των σπορ. Αναμετρήσεις βόλεϊ, μπιτς βόλεϊ και χάντμπολ έρχονται για να συμπληρώσουν το παζλ του πληρέστερου αθλητικού προγράμματος στα OTE SPORT.

Με περισσότερα 90 ψηφιακά κανάλια -τα 32 HD-, αλλά και μέσα από τις προηγμένες υπηρεσίες του ΟΤΕ TV, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθούν premium περιεχόμενο και στις φορητές τους συσκευές (κινητό, tablet, laptop) από το OTE TV GO.

 

Τελευταία Νέα