Ο νικητής του διαγωνισμού για το ΜLS iQTab Brave 3G!

Ο νικητής του διαγωνισμού για το ΜLS iQTab Brave 3G!

Ο νικητής του διαγωνισμού για το ΜLS iQTab Brave 3G!

Το gazzetta.gr δίνει σε έναν τυχερό ένα υπέροχο tablet MLS iQTab Brave 3G!

Ο νικητής του διαγωνισμού  είναι ο Δημήτρης Αθανασόπουλος και θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά για τον τρόπο παραλαβής του δώρου.

Η 10.1” IPS οθόνη, θα σου χαρίσει τέλεια χρώµατα ώστε να µπορείς να σερφάρεις χωρίς να κουράζεσαι. Με ανάλυση 1280x800 και διαγώνιο 10.1”, η οθόνη του tablet προσφέρει υψηλή ευκρίνεια εικόνας και ποιότητα που θα ικανοποιήσει ακόµα και τους πλέον απαιτητικούς χρήστες.

Επιδόσεις στο full! Τα γραφικά στα παιχνίδια ανεβαίνουν σε άλλο επίπεδο, ο χρόνος απόκρισης της συσκευής εκµηδενίζεται και πλέον σε επίπεδο επιδόσεων, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον προσωπικό σου υπολογιστή! Τετραπύρηνες επιδόσεις στα 1.30 GHz µε 1GB RAM!

Με το ΜLSiQTab Brave 3G µπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες ανάλυσης 8 MP χάρη στην πίσω κάµερα, καθιστώντας το ιδανική λύση για καθηµερινή χρήση, ενώ παράλληλα προσφέρει λειτουργία εγγραφής video. Η κάµερα 3.2 MP στην µπροστά όψη της συσκευής είναι ιδανική για selfie, βίντεοκλήσεις και λοιπές εφαρµογές.

To MLSiQTab Brave 3G ενσωµατώνει την έκδοση Android 5.1 του λειτουργικού της Google, που προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων για να µπορείς να εκµεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του αγαπηµένου σου tablet.

Τα 16 GΒ θα σου προσφέρουν αρκετό χώρο, ικανό να αποθηκεύσεις τα αγαπηµένα σου αρχεία και πλήθος apps.

Ιδιαίτερα σηµαντική είναι η µπαταρία του στα 5500mAh που διαθέτει και σύστηµα εξοικονόµησης ενέργειας, για να διαρκεί ακόµα περισσότερο!

Best of internet