Κάνε δικό σου ένα MLS iQTab Elegant 64! (pics)

Κάνε δικό σου ένα MLS iQTab Elegant 64! (pics)

Το gazzetta.gr σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις δικό σου ένα υπέροχο tablet.

Κάνε δικό σου ένα MLS iQTab Elegant 64! (pics)

Έφτασε η ώρα το MLS iQTab Elegant 64 να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Θες να το αποκτήσεις; Το gazzetta.gr σου δίνει αυτή τη δυνατότητα! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου μέχρι τις 20 Μαΐου στην φόρμα συμμετοχής και ένα MLS iQTab Elegant 64 μπορεί να γίνει δικό σου.

Στις 24 Μαΐου το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί από το gazzetta.gr και ο τυχερός θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά για τον τρόπο παραλαβής του δώρου.

Το ελληνικό tablet από την MLS (No1 Brand στα Tablets) ήρθε για να αλλάξει τη σχέση σου µε την τεχνολογία.

Τι διαθέτει το MLS iQTab Elegant 64;

H οθόνη του MLS iQTab Elegant 64 είναι τεράστια. Πιο µεγάλη δεν γίνεται! 10.1 ίντσες είναι αρκετές για να βλέπεις άνετα ταινίες, εικόνες, να περιηγείσαι σε µια web σελίδα ή να γράφεις ένα mail. H ανάλυση της οθόνης προσφέρει απεικόνιση, µε υψηλή ευκρίνεια και υψηλή ποιότητα χρωµάτων, όλων των παιχνιδιών, εφαρµογών και ιστοσελίδων που θα κατεβάσεις στο Android tablet σου.

1.3GHz 64bit

Επιδόσεις στο Maximum! Τα γραφικά στα παιχνίδια ανεβαίνουν σε άλλο επίπεδο, ο χρόνος απόκρισης της συσκευής εκµηδενίζεται και πλέον σε επίπεδο επιδόσεων, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον προσωπικό σου υπολογιστή! Τετραπύρηνες επιδόσεις µε 1.30GHz στα 64bit και µε 1GB RAM!

2 κάμερες

Το MLS iQTab Elegant 64  έχει δύο εγκατεστηµένες κάµερες, µια 3.2MP στο πίσω µέρος και µια 1MP στην πρόσοψη της συσκευής. Έτσι, µπορεί να αποθανατίζεις µε ευκολία όµορφες στιγµές και να τις µοιράζεσαι  µε τους φίλους σου, καθώς και να χρησιµοποιείς την µπροστινή κάµερα της συσκευής για βιντεοκλήσεις  µέσω  Skype αλλά και να βγάζεις selfie.

Android 5.1

Android 5.1 Lollipop που προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων και πληθώρα νέων λειτουργιών, για να µπορέσεις να εκµεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του αγαπηµένου σου tablet.

Αποθηκευτικός χώρος 16GB

Τα 16GB θα σου προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσεις τα αγαπηµένα σου multimedia αρχεία και εκατοντάδες εφαρµογές. Εάν περιορίζεσαι µπορείς να επεκτείνεις τη µνήµη του tablet σου µε µια κάρτα microSD, ή microSDXC έως και 128GB.

Μπαταρία 5500mAh

Ιδιαίτερα σηµαντική είναι η µπαταρία του στα 5500mAh που διαθέτει και σύστηµα εξοικονόµησης ενέργειας, για να διαρκεί ακόµα περισσότερο!

Best of internet