Ένα «αιώνιο» Weekend με γέλιο, Πάολο και Κριστιάνο!

Gazzetta team
Ένα «αιώνιο» Weekend με γέλιο, Πάολο και Κριστιάνο!

bet365

Θες μπάσκετ; Το έχουμε. Θες ποδόσφαιρο; Το έχουμε. Θες όμορφα κορίτσια; Κι από αυτά έχουμε! Το Gazzetta Weeekend Journal έχει τα πάντα και σε περιμένει.

Το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της χρονιάς έρχεται από το μπάσκετ, με την αναμέτρηση του ΣΕΦ για το Κύπελλο Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Σε αντίστοιχη φάση οι δύο σύλλογοι τα είχαν πει και πέρσι στο ΟΑΚΑ με το Gazzetta Weekend να αναλύει τις πολλές και μεγάλες αλλαγές που υπάρχουν και στις δύο ομάδες.

Πριν όμως από ένα τόσο σπουδαίο και ψυχοφθόρο ματς καλό κάνει και η χαλάρωση. Το γέλιο. Οι συντάκτες μας έχουν φροντίσει για εσάς περιγράφοντας την αγαπημένη τους κωμική σειρά. Είτε συμφωνείτε, είτε διαφωνείτε υπάρχει το πλαίσιο σχολίων για να κάνετε παιχνίδι. Μεγάλο παιχνίδι σαν αυτά που κάνει η Φιορεντίνα του Πάολο Σόουζα ή από μόνος του ο τεράστιος Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει βαλθεί όσο τον... κράζουν, τόσο να σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο.

Όμως το 18ο τεύχος δεν... εξαντλείται εδώ. Και «ωραία μωρά» από το παρελθόν έχουμε για να θυμούνται οι παλιότεροι και αναδρομή στα όσα βίωσε ένας ρεπόρτερ στο Λονδίνο ακολουθώντας τον Ολυμπιακό, αλλά και μια... παράξενη ιστορία για το που βρίσκεται σήμερα ένας παλιός παίκτης των «ερυθρόλευκων».

Ο Άλμπερτ Ριέρα που είχε έρθει με... τυμπανοκρουσίες, αλλά δεν πολυακούμπησε. Και όπως κάθε εβδομάδα προτάσεις για διασκέδαση, video που έκαναν τον γύρο του κόσμου, ψηφοφορία και «Τερματοφύλακα Γιατρό».

Κι αυτό το Σαββατοκύριακο αρχίζει και τελειώνει με περιήγηση στο Gazzetta Weeekend Journal!

 

Τελευταία Νέα