Τραυματίστηκε ο «Τερματοφύλακας Γιατρός»!

Gazzetta team
Τραυματίστηκε ο «Τερματοφύλακας Γιατρός»!

bet365

Μια άτυχη στιγμή και ο φόβος κυριάρχησε τους πάντες... Όμως ο Μπεν Λήπερ έχει αποδείξει ότι και με το ένα χέρι μπορεί να τα καταφέρει περίφημα!

Ένα ακόμη Gazzetta Weekend Journal έφτασε και μαζί ήρθε και ο «ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ». Στην 5η συναρπαστική ιστορία του.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ «ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑΤΡΟΥ»

Επίσης μη χάσετε το 20ο τεύχος του Νέου Μπλεκ που θα κυκλοφορήσει σε όλα τα περίπτερα της χώρας από τις 15 Ιουλίου. Στο τεύχος αυτό θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε τη συναρπαστική αυτοτελή ιστορία του Μπλεκ με τίτλο “Οι 15 Ενέδρες”. Το Β’ μέρος της περιπέτειας του ΖΑΓΚΟΡ “Τα φαντάσματα του Κάπτεν Φισλεγκ” και το Β’ μέρος του Μάρτιν Μίστερι με τίτλο “Η εκδίκηση του ΡΑ”. Την συνέχεια του δικού μας Τετρακοσάρη καθως και τη συνέχεια του Ρόυ Ρέης. Και βέβαια τον αγαπημένο σας Τερματοφύλακα Γιατρό. Ακόμη, διαγωνισμός με δώρο ένα tablet και αφιερώματα σε παλιούς και νέους ήρωες!

Κάντε like στη σελίδα του ΜΠΛΕΚ στο facebook

Εαν επιθυμείτε τα προηγούμενα τεύχη της έκδοσης ή και τεύχη παλαιότερων εικονογραφημένων εκδόσεων επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της C&C PUBLICATIONS (link στο www.ccpublic.gr) ή τηλεφωνήστε στα γραφεία της εταιρείας στο 210-8983824 για να σας εξυπηρετήσουν.

 

Τελευταία Νέα