Υπάρχει και αυτή η πλευρά σας!

Υπάρχει και αυτή η πλευρά σας!

bet365

Τώρα που τσακωθήκαμε όλοι με όλους και το ελληνικό ποδόσφαιρο περνάει ακόμα μια κρίση, ήρθε η ώρα να δούμε τα σχόλια σας που μας έκαναν να ξεφύγουμε λίγο από τη πόλωση!

Βρισκόμαστε μπροστά σε ακόμα μια κρίση. Μια από τις πολλές που έχει περάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ δεν θα αναλύσουμε την κατάσταση, οι συζητήσεις που έχουν γίνει το έχουν εξαντλήσει το θέμα. Η κρίση αυτή προφανώς και έχει απογοητεύσει πολλούς από εσάς, άλλοι έχετε νευριάσει άλλοι δεν θέλετε να ασχοληθείτε ξανά, άλλοι πιστεύετε ότι έχετε αδικηθεί. Όλα παίζουν. Λαμβάνουμε την απογοήτευση των περισσότερων, τουλάχιστον. Στο blog μας, προσπαθούμε να ξεφύγουμε λίγο και για ακόμα μια εβδομάδα να σας παρουσιάσουμε σχόλια που έχουν πιο ανάλαφρη διάθεση και σας κάνουμε πρωταγωνιστές.

Η πορεία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος!

Αποστασιοποιημένη άποψη από έναν φίλο του Ολυμπιακού. Διαβάστε και κρίνετε.

Nickornothing13

09:59 | 16-02-2015

Το πρωτάθλημα φέτος το αξίζει ο Ολυμπιακός επειδή έχει την πιο σταθερή ομάδα(σταθερά μέτρια βεβαία)και το πιο μεγάλο βάθος πάγκου.
Η διαιτησία του ανήκει και αυτό το παραδέχεται και ο μέσος Ολυμπιακός πλέον που παρακαλάει να παίρνει τις κούπες στο γήπεδο έστω και με κόντρα διαιτησία για να βουλώνει στόματα. Έτσι είναι το σωστό .
Ο Ολυμπιακός είναι ΣΥΛΛΟΓΟΣ που υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει ανεξάρτητα του ποιος χρηματοδοτεί . Όλα τα υπόλοιπα,τα παρασκηνιακά δεν αρέσουν και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αρέσουν στον οπαδό του Ολυμπιακού γιατί πραγματικά δεν έχουν καμιά σχέση με το άθλημα με την μπάλα άλλα με επιχειρηματικά και οικονομικά συμφέροντα.

Η ομάδα μου(ΠΑΟ) φέτος με τα πάνω της και τα κάτω της βρίσκεται ήδη σε καλύτερη μοίρα από πέρυσι που ήταν άπλα μια καλή ομάδα που πάλευε για ότι καλύτερο. Το γεγονός ότι με αυτό το budget και αυτό το ράστερ συζητάμε για πρωτάθλημα συνιστά ΕΠΙΤΥΧΙΑ . Του χρόνου με τις κατάλληλες κινήσεις στα χαφ και στο δεξί άκρο της άμυνας θα μπορούμε να μιλάμε για ίσες πιθανότητες κατάκτησης. Φέτος δεν νομίζω ότι με την εικόνα που έχουμε δείξει σε τυχαία ματς της σεζόν το αξίζουμε. Δε λέω τι κάνει ο γαύρος, κοιτάω την δίκη μου ομάδα.

8

Ο Μίλερ την «είδε»... Ρονάλντο! (pic)

Εντάξει είναι και αυτό μια άποψη!

Leo-10-Messi...

12:04 | 17-02-2015

Αυτό τώρα θεωρείται ντρίπλα?? Πλαστικό ανθρωπάκι να βάλεις μπροστά του θα κουτουλήσει!! χαχαχα

1

Φορτούνης για εξτρέμ (pic)

Πριν το παιχνίδι με την Ντνίπρο, διαβάσαμε ότι ο Περέιρα θα βάλει στην άμυνα Σαντάνα και Σιόβα. Μέχρι και τον Μποτία μνημονεύσατε. Ε, δεν ήταν και το καλύτερο σας και μάλλον σωστά τα λέγατε εσείς. Δεν σας άκουσε όμως...

rivers15

01:05 | 18-02-2015

ο Μποτια θα γυρίσει ποτέ να στρώσει λίγο η τραγική άμυνα?

Anideos

03:58 | 18-02-2015

Που πας με Σαντανα, Σιοβα αυτοί δεν στρίβουν ούτε με κατσαβίδι.

Ο Αντετοκούνμπο στην Ευρωλίγκα θα ήταν ένας από τους πολλούς

Ο Αντετοκούνμπο έχει κατακτήσει τις ελληνικές καρδιές. Λίγο η καταπληκτική του πορεία στο ΝΒΑ, λίγο ο ωραίος χαρακτήρας του τον έχουν βάλει για τα καλά στα αγαπημένα παιδιά του ελληνικού μπάσκετ. Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες ανέλυσε μια διαφορετική άποψη. Και εσείς το ίδιο.

El_Dorado

21:07 | 23-02-2015

Μύθος 1- 'Στο NBA η τακτική είναι δευτερευούσης σημασίας
Σ'εναν βαθμό ισχύει άλλα μόνο αν μιλάμε για το μπάσκετ της δεκαετίας του 80. Ήδη από τις αρχές των 90'ς κυριάρχησε η ιδέα της περίφημης τριγωνικής επίθεσης και τα traps η fake traps σε set παιχνίδι κυρίως για να αντιμετωπιστεί ο αέρινος. Οι τραγικές ήττες των Αμερικάνων σε εθνικό επίπεδο σε συνδυασμό με την επιτυχία των Σπερς άλλαξε σε μεγάλο βαθμό την προσέγγιση περί μπάσκετ έκτοτε. Βασικό στοιχείο σε κάθε παιχνίδι είναι το πικ ν ρολ και η αναζήτηση των miss match με τρανό παράδειγμα τους φετινούς Μπακς.
Μύθος 2-'Στηρίζονται στα αθλητικά προσόντα
Αν όλοι έχουν αθλητικά προσόντα δεν υφίσταται πλεονέκτημα. Αν για παράδειγμα των Λεμπρόν τον παίζει άμυνα ο Λέοναρντ τότε πιάσε το αυγό και κούρεψε το.
Μύθος 3-'Το μπάσκετ στην Αμερική είναι ποιο πολύ 1vs1'
Το θεωρείς κακό? Ο μεγάλος Ομπράντοβιτς είπε κάποτε ότι άρχισε να εφαρμόζει πικ ν ρολ όταν είδε ότι ένας εναντίον ενός πέθανε στη Ευρώπη με τον Μποντιρόγκα να είναι αυτός που έκλεισε την πόρτα. Με δεδομένο το μεγαλύτερο spacing, είναι προφανές ότι παίχτες με ταλέντο και απίστευτο dribling θα χτυπήσουν στο ένας με ένα.
Μύθος 4-'Οι regular season δεν έχει μπάσκετ
Πλάκα κάνουμε? όταν παίζουν 82 παιχνίδια ναι θα υπάρχουν και αδιάφορα. από κει και πέρα δες τον αριθμό των παρατάσεων στην Αμερική φέτος και το σκορ margin. Δες τι γίνεται για μια καλύτερη θέση στο πλασάρισμα και για ένα πλεονέκτημα έδρας.

30

Τεόντοσιτς εναντίον Κορομηλά! (vids)

Καμία;

EricTheKing

21:52 | 27-02-2015

Για κάτι που έγινε σε αγώνα Ρωσικής και Τουρκικής ομάδας θα τσακωθούν οι Έλληνες.
Καμιά σωτηρία όμως!!

17

Η απολαυστικότερη συνέντευξη στην καριέρα του Διαμαντίδη (vid)

Όμορφες αναμνήσεις που δημιουργούν όμορφα συναισθήματα σε αυτούς που τις διαβάζουν.

όχι άλλη γκρίνια_7

16:49 | 27-02-2015

Στον ημιτελικό κυπέλλου πήγα για πρώτη φορά στο γήπεδο για αγώνα μπάσκετ (είμαι από επαρχία, κι έτσι δεν είχα τη δυνατότητα παλιότερα, αλλά το τελευταίο διάστημα ζω στη Θεσσαλονίκη). Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, έκανα σαν κοριτσάκι 15χρονο που θα έβλεπε για πρώτη φορά τον Ρουβά, τον Σταν ή όποιον τρελαίνονται τα κοριτσάκια τώρα. Έλεγα και ξαναέλεγα "θα δω τον Διαμαντίδη από κοντά, θα δω τον Διαμαντίδη από κοντά"! Όταν μπήκαμε στο παλατάκι, μα την παναγία ανατρίχιασα! Respect στον καλύτερο παίκτη που έχω δει να παίζει μπάσκετ (είμαι 24 και δεν πρόλαβα τον Γκάλη)! Θα συμφωνήσω με τον κ. Παπανδρέου, μακάρι ο γιος του να πάρει το μισό του ταλέντο και μπασκετικό IQ, αλλά πάνω απ' όλα να 'ναι γερός!

23

Η διακοπή του πρωταθλήματος άλλαξε πολλά... Ο φίλος από κάτω μας το αποδεικνύει.

against_modern

11:36 | 25-02-2015

Καλά μιλάμε για σατανικό σχέδιο για την καταπολέμηση της βιας!
Θα αρχίσω να εξασκώ την αγγλική προφορά μου για τις επόμενες 3 βδομάδες μη με πιάσει απροετοίμαστο η επανέναρξη του πρωταθλήματος.

12

«Έκαψε» τον Χεσέ στο ζέσταμα και τον έβαλε... στις καθυστερήσεις (vid)

Εδώ στην Ελλάδα είμαστε σε όλα μπροστά

morton

13:43 | 24-02-2015

Εδώ ο Αλέφαντος ο θεός σε σηκώνει για ζέσταμα κι ας έχει κάνει και τις 3 αλλαγές, τι να μας πει ο Αντσελότι κι ο Χεσέ..

19

ΑΕΚ - Πανελευσινιακός 105-80 (pics)

Δεν γίνετε να διαφωνήσουμε με τον φίλο. Δείτε και μόνοι σας.

ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ

09:14 | 02-03-2015

Δεν ξέρω αν μπασκετικά είμαστε οι καλύτεροι,άλλα με τέτοιους κούκλους φιλάθλους όπως στην τελευταία φωτογραφία είμαστε σίγουρα ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΙ και σας πάμε και κόντρες γαυροβαζελακια....

Ο Ούμπιντες στο gazzetta.gr: «Αδερφέ μου σ’ αγαπώ πάρα πολύ...»

Και σε εμάς!

Παύλος Παναθηναικός

01:50 | 17-02-2015

Έχω διαβάσει τα σχολίων όλων σας στο συγκεκριμένο άρθρο και πραγματικά πιστεύω ότι εμείς οι άνθρωποι,δεν είμαστε τόσο κάφροι όσο δείχνουμε πάρα πολλές φορές. Μπορεί να σοκαρίστηκα από την είδηση,όπως σοκαρίζομαι κάθε φορά για το θάνατο κάθε ανθρώπου που δεν είναι από βαθιά γεράματα αλλά από κάποια άλλο αίτιο, ωστόσο τα σχόλια σας μου δίνουν και ένα αίσθημα αισιοδοξίας.

Α, και μην ντρέπεστε κάντε like στους σχολιαστές που συζητάτε (όχι μόνο αυτούς που λένε κάτι κακό για τους άλλους, ξέρετε...) για να βλέπουμε τι σας αρέσει και να του δίνουμε βήμα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τα καλύτερα σχόλια αναγνωστών
Τα καλύτερα σχόλια αναγνωστών