Οι σαγιονάρες που θα αλλάξουν επίπεδο στο καλοκαίρι σου

Gazzetta team
Οι σαγιονάρες που θα αλλάξουν επίπεδο στο καλοκαίρι σου

bet365

Οι RIDER θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα ήξερες για το αγαπημένο σου καλοκαιρινό υπόδημα.

Tο καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για δεκάδες λόγους. Ένας από αυτούς είναι γιατί μπορούμε να ντυνόμαστε με πιο χαλαρό και άνετο τρόπο από τις υπόλοιπες εποχές. Μπορούμε να φοράμε κοντομάνικα, βερμούδες και κυρίως σαγιονάρες. Σαγιονάρες όχι μόνο για την παραλία, αλλά για περιπάτους και βραδινές βόλτες στην πόλη.

Σαγιονάρες που συνδυάζουν την άνεση με την ενέργεια και την δράση, όπως είναι οι RIDER. Οι RIDER απευθύνονται στον άντρα που ζει έντονα, δεν δέχεται περιορισμούς και χαράζει νέους δρόμους. Μόνο το σλόγκαν "LifeAholic" μπορεί να περιγράψει ακριβώς αυτό που είναι πραγματικά οι RIDER. Για τους λάτρεις της ζωής, για εκείνους που έχουν τη δράση μέσα τους και αναζητούν ελευθερία σε κάθε τους βήμα.

Οι σαγιονάρες RIDER σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη Βραζιλία, έχοντας έμπνευση τον τρόπο ζωής του Rio de Janeiro. Συνδυάζουν την άνεση με το δυναμικό design. Είναι σπορ και casual, με τέλεια εφαρμογή, εντυπωσιακά υλικά και έντονα χρώματα. Με τον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό γίνονται η αχώριστη παρέα σας στην παραλία αλλά και στις καλοκαιρινές σας βόλτες.

Περισσότερα:

www.adamsshoes.gr

Αθήνα: τηλ. 210 9024435

Θεσσαλονίκη: τηλ. 2310 682222

Κύπρος: τηλ. 357 22346151

 

Τελευταία Νέα