Champions League: «Τρελαίνει» κόσμο η Λέστερ – 5 λόγοι που την οδηγούν στην κορυφή της Ευρώπης

Gazzetta team
Champions League: «Τρελαίνει» κόσμο η Λέστερ – 5 λόγοι που την οδηγούν στην κορυφή της Ευρώπης

bet365

Όσοι δεν την «πίστεψαν» πέρσι, στοιχηματίζουν σε νέο θρίαμβο φέτος.

Η ιστορική πρόκριση της Λέστερ επί της Σεβίλλης έχει ανοίξει την όρεξη στους …ονειροπόλους που τρέχουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για να στοιχηματίσουν σε ένα ακόμη θαύμα των «αλεπούδων»: την κατάκτηση του Champions League!

Η κατάκτηση της περσινής Premier League ήταν για πολλούς η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική έκπληξη όλων των εποχών. Παρότι η ομάδα πλέον επέστρεψε στην …πραγματικότητα και παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία, το «άστρο» της ακόμη λάμπει στην Ευρώπη.

Tο χθεσινό 2-0 κόντρα στους Ισπανούς κατόχους του Europa League ήταν η πρώτη φορά που η Λέστερ λάμβανε μέρος σε νοκ άουτ γύρο στην Ευρώπη και η πρώτη που έπαιξε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την άνοιξη.

Το ερώτημα πλέον στα χείλη των ποδοσφαιρόφιλων σε όλο τον κόσμο είναι ένα: Πού μπορεί να φτάσει;

Στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ το Πάμε Στοίχημα προσφέρει αποδόσεις για τον φετινό νικητή της διοργάνωσης με την Λέστερ να θεωρείται outsider (Απόδοση 20,00).

Όμως, οι παίκτες του στοιχήματος που δεν πίστεψαν στην «αρμάδα του Ρανιέρι» την περσυνή σεζόν ακόμη θυμούνται τα τρελά κέρδη ορισμένων που το «έβλεπαν» και το έπαιξαν. Πολλοί είναι πλέον αυτοί που έχουν αρχίσει να καλοβλέπουν τις αποδόσεις κατάκτησης του Champions League φέτος ακόμη και χωρίς τον Ιταλό στον πάγκο.

Στην Αγγλία το νέο «ποδοσφαιρικό παραμύθι» ήδη έχει κάνει τους πάντες να παραμιλούν. Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph, υπάρχουν 5 σημαντικοί λόγοι για τους οποίους η μικρή Λέστερ μπορεί να γράψει ένα ακόμη «έπος»:

1. Έχει ξαναστείλει … «αδιάβαστες» όλες τις εταιρείες στοιχημάτων.

2. Μπορεί να εστιάσει στην διοργάνωση με μόλις 5 παιχνίδια να την χωρίζουν από το «θαύμα».

3. Μπερδεύει τους αντιπάλους της στην Ευρώπη που δυσκολεύονται να την «διαβάσουν» και δεν ξέρουν τι να περιμένουν από αυτή.

4. Η ατμόσφαιρα στο King Power Stadium είναι «μαγική». Οι οπαδοί της ομάδας είναι πεπεισμένοι ότι τα πάντα είναι πιθανά και αυτό μεταφέρεται στους παίκτες.

5. Το παιχνίδι της Λέστερ ταιριάζει απόλυτα στα ματς νοκ άουτ.

Όλες οι αποδόσεις του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ για την κατάκτηση του Champions League:

Μπαρτσελόνα – Απόδοση 3,00

Μπάγερν Μονάχου – Απόδοση 3,50

Ρεάλ Μαδρίτης – Απόδοση 4,50

Γιουβέντους – Απόδοση 7,50

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Απόδοση 9,00

Ατλέτικο Μαδρίτης – Απόδοση 9,00

Μάντσεστερ Σίτι – Απόδοση 10,00

Λέστερ – Απόδοση 20,00

Μονακό – Απόδοση 40,00

Λεβερκούζεν – Απόδοση 300

 

Τελευταία Νέα