Extra κέρδη με δύο Super Paroli και Mega Booster από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ!

Gazzetta team
Extra κέρδη με δύο Super Paroli και Mega Booster από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ!

bet365

Τα κέρδη «απογειώνονται» για τους παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ με το Super Paroli και το Mega Booster!

Τα Super Paroli είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ που δίνουν επιπλέον κέρδη σε περίπτωση επιτυχίας. Δύο Super Paroli με αγώνες της Τρίτης 31 Ιανουαρίου και της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου περιλαμβάνει το κουπόνι του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ».

Το πρώτο Super Paroli της Τρίτης 31 Ιανουαρίου περιλαμβάνει τα over 2,5 στους αγώνες Ίντερ-Λάτσιο, Λίβερπουλ-Τσέλσι και Μαρσέιγ-Λυών. Τα τρία over 2,5 δίνουν απόδοση 6 η οποία ανεβαίνει στο 7 (17% αύξηση απόδοσης), παίζοντας τη συγκεκριμένη τριάδα με το Super Paroli του ΟΠΑΠ.

Το δεύτερο Super Paroli της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου περιλαμβάνει τις νίκες της Σέλτικ, της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ρόμα. Τα τρία αυτά φαβορί δίνουν συνολική απόδοση 1,82. Το Super Paroli ανεβάζει την απόδοσή τους στο 2,05 (13% αύξηση απόδοσης).

Ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν τα Super Paroli είναι ότι οι αποδόσεις τους διατηρούνται αμετάβλητες. Τo πρώτο Super Paroli θα πληρώσει 7 και το δεύτερο 2,05 ακόμη κι αν υποχωρήσουν οι αποδόσεις των συγκεκριμένων over 2,5 και σημείων.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ συνεχίζουν να απολαμβάνουν extra κέρδη και με το Mega Booster. Σε αυτό το κουπόνι με την επιλογή 3 αγώνων και πάνω από την Premier League, τη Serie A και τη Super League, που δίνουν συνολική απόδοση τουλάχιστον 4,00 τα κέρδη σε περίπτωση επιτυχίας αυξάνονται από 5% έως 100%! Συγκεκριμένα, οι 3άδες δίνουν extra κέρδη +5%, οι 4άδες +10%, οι 5άδες +15%, οι 6άδες +20%, οι 7άδες +25%, οι 8άδες +30%, οι 9άδες +50% και οι 10άδες και πάνω +100%!

Το Mega Booster μοιράζει επιπλέον κέρδη από 10% έως 100% και στο μπάσκετ. Επιλέγοντας τουλάχιστον 4 αγώνες από την Euroleague και το NBA οι τυχεροί του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» διεκδικούν extra κέρδη +10% για τις 4άδες, +20% για τις 5άδες, +30% για τις 6άδες, +50% για τις 7άδες και +100% για τις 8άδες και πάνω!

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ δίνει επιπλέον κέρδη χάρη στο Super Paroli και το Mega Booster, αλλά και άμεση απόδοση μετρητών στους νικητές.

 

Τελευταία Νέα