Ειδικό στοίχημα από τον ΟΠΑΠ για την επόμενη αποχώρηση προπονητή από την Πρέμιερ Λιγκ!

Gazzetta team
Ειδικό στοίχημα από τον ΟΠΑΠ για την επόμενη αποχώρηση προπονητή από την Πρέμιερ Λιγκ!

bet365

Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής που θα αποχωρήσει από την Πρέμιερ Λιγκ;

Οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» έχουν την ευκαιρία να … απαντήσουν στην ερώτηση, ποντάροντας στο ειδικό στοίχημα του ΟΠΑΠ!

Οι επιπλέον στοιχηματικές επιλογές συνεχίζονται από τον ΟΠΑΠ. Από σήμερα το «Πάμε Στοίχημα» προσφέρει ειδικό στοίχημα για τον επόμενο προπονητή που θα αποχωρήσει από την Πρέμιερ Λιγκ.

Φαβορί για να αφήσει πρώτος τον πάγκο ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ είναι ο Μπομπ Μπράντλεϊ της Σουόνσι με απόδοση 1,90. Ακολουθούν ο Σλάβεν Μπίλιτς της Γουέστ Χαμ με 2,50, ο Άλαν Πάρντιου της Κρίσταλ Πάλας με 3,00, ο Μάικ Φελάν της Χαλ με 5,50 και ο Ντέιβιντ Μόγιες της Σάντερλαντ με 7,50.

Τη μεγαλύτερη απόδοση 100,00 έχουν ο Αρσέν Βενγκέρ της Άρσεναλ και ο Γιούργκεν Κλοπ της Λίβερπουλ. Θα είναι έκπληξη πρώτου μεγέθους αν αποχωρήσουν. Το ίδιο ισχύει για τον Ζοζέπ Γκουαρδιόλα της Μάντσεστερ Σίτι και τον Αντόνιο Κόντε της Τσέλσι που έχουν απόδοση 75,00 αλλά και για τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο της Τότεναμ που πληρώνει 55,00.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι που οδήγησε τη Λέστερ στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος έχει απόδοση 18,00 και ο Ζοζέ Μουρίνιο που ανέλαβε φέτος την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πληρώνει 15,00.

Η Πρέμιερ Λιγκ θα έχει την τιμητική της στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Θα διεξαχθούν τρεις αγωνιστικές και τα δεδομένα είναι πιθανό να αλλάξουν για αρκετές ομάδες. Με το ειδικό στοίχημα του ΟΠΑΠ μπορείτε από τώρα να ποντάρετε στον επόμενο προπονητή που θα αποχωρήσει, διεκδικώντας μεγάλα κέρδη!

 

Τελευταία Νέα