Ιντερ: Μια πολύ δυνατή 11άδα

Ιντερ: Μια πολύ δυνατή 11άδα

Gazzetta team
Ιντερ: Μια πολύ δυνατή 11άδα

bet365

Με αφορμή τη μεταγραφή του Αντόνιο Καντρέβα στην Ιντερ, το FourFourTwo του Gazzetta γράφει για τη μια, πολύ δυνατή 11άδα των Νερατζούρι.

Μόλις πριν μερικές μέρες το κλίμα στην Ιντερ κάθε άλλο παρά καλό ήταν. Ο Μάουρο Ικάρντι βρέθηκε πολύ κοντά στην Νάπολι που είχε ζεστό το ρευστό μετά την πώληση Ιγουαΐν, γεγονός το οποίο ουσιαστικά απομάκρυνε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος όχι μόνο δεν έβλεπε ουσιαστική ενίσχυση, αλλά τον πιο σημαντικό παίκτη και αργηγό να μπλέκει στο κόλπο που ήθελαν να κάνουν οι Vesuviani. Και ξαφνικά, όλα είναι διαφορετικά για τους Νερατζούρι. Σε αυτό συνέντελαν δύο πράγματα, η απόκτηση του Αντόνιο Καντρέβα από την Λάτσιο αντί 22+3 εκατ. ευρώ και η στροφή του Ικάρντι, ο οποίος μέσω post ξεκαθάρισε ότι δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσει τη νέα σεζόν με την Ιντερ και ότι το Meazza είναι το σπίτι του. Χωρίς να γίνουν πολλά, η Ιντερ μπορεί πλέον να νιώθει ότι διαθέτει μία σούπερ ανταγωνιστική 11άδα για την Serie A, από την οποία μπορεί κανείς να πει ότι περισσότερη ποιότητα έχει ξεκάθαρα μόνο η Γιουβέντους.

Προερχόμενη από μια χρονιά στην οποία οι αλλαγές στο ρόστερ και την 11άδα ήταν πολλές, η Ιντερ πλέον βρίσκεται σε θέση να πει ότι κράτησε ό,τι καλύτερο διέθετε και ότι προσέθεσε ποιότητα σε θέσεις που πέρυσι φάνηκε ότι είχε ανάγκη.

Ακολουθώντας το προσφιλές κριτήριο όσον αφορά τις επιλογές, που είναι η εμπειρια και οι παίκτες που μπορούν να φέρουν άμεσα αποτελέσματα, ο Μαντσίνι, πριν τελειώσει η μεταγραφική έχει στα χέρια του ένα ρόστερ που δίνει υποσχέσεις για μια καλύτερη σεζόν φέτος.

Στα δοκάρια για ακόμα μια χρονιά θα βρίσκεται ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς, ο οποίος πολλές φορές έχει κρατήσει μόνος του όρθια την Ιντερ και θα έχει και φέτος μπροστά του το λάτιν δίδυμο των Τζέισον Μουρίγιο και Ζοάο Μιράντα, με τον δεύτερο μάλιστα να φέρεται ως πιθανός μελλοντικός αρχηγός λόγω του προφίλ του και των τάσεων φυγής που παρουσίασε ο Ικάρντι. Τα πλάγια μπακ είναι μια πικραμένη ιστορία για τους Μιλανέζους αφού πέρυσι ήταν η θέση που είχε τη μικρότερη συνέχεια. Πολλοί διαφορετικοί δοκιμάστηκαν αλλά ποτε κανένας δεν πήρε τη φανέλα στο σπίτι του και φέτος ίσως τα πράγματα είναι διαφορετικά με την απόκτηση των Κριστιάν Ανσάλντι από την Τζένοα (δεξιά) και του Τσανέρ Ερκίν (αριστερά) από την Φενερμπαχτσέ.

Στο κέντρο ο Κοντογκμπιά θα πάρει την ευκαιρία ύστερα από μια απογοητευτική σεζόν και δίπλα του θα έχει έναν εκ των Μεδέλ, Φελίπε Μέλο, Μπρόζοβιτς και μπροστά τους θα βρίσκεται μια από τις καλύτερες ελεύθερες μεταγραφές φέτος, ο Εβερ Μπανέγα από την Σεβίλλη. Στα αριστερά της επίθεσης θα παραμείνει ο εξαιρετικός πέρυσι αλλά και στο πρόσφατο Euro, Ιβάν Πέρισιτς και... απέναντι θα πάει ο Αντόνιο Καντρέβα που μόλις αποκτήθηκε. Μπορεί να χάσει το περιβραχιόνιο του αργηγού αλλά τη φανέλα με το 9 δεν χάνει ο Μάουρο Ικάρντι που θα προσπαθήσει να κερδίσει ξανά τον τίτλο του Capocannoniere αλλά και τους τιφόζι της Ιντερ.

 

Τελευταία Νέα