TOP-10 στιγμές μαγείας από Νολίτο (vids)

Gazzetta team
TOP-10 στιγμές μαγείας από Νολίτο (vids)

bet365

Αυτοί είναι οι 10 υπέροχοι λόγοι που έπεισαν τη Σίτι και τον Πεπ να πληρώσουν τη ρήτρα του Νολίτο και να περιμένουν να παρουσιάζει τα φαλτσάκια και τις λόμπες του στο Μάντσεστερ.

Ο Νολίτο υπέγραψε στη Μάντσεστερ Σίτι και θα έχει την μεγάλη ευκαιρία της καριέρας του. Τι έκανε όμως τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τον γουστάρει τρελά και τους Πολίτες να πληρώσουν τη ρήτρα των 18 εκατ. ευρώ; Μα φυσικά ο τρόπος που τελειώνει τις φάσεις. Ο Ισπανός εξτρέμ δεν είναι ο επιθετικός των πολλών γκολ, αλλά κάθε ένα που βάζει είναι ποίημα. Ας δούμε μία εκπληκτική 10άδα μόνο από την τελευταία διετία...

Μάλαγα – Θέλτα 0-4
Τη σεζόν 2013-'14 η Θέλτα έδωσε σπουδαία παράσταση στο «Ροσαλέδα», με τον σούπερ σταρ της να σημειώνει το κλασικό πλέον γκολ του από αριστερά με φάλτσο στην απέναντι γωνία.

Οσασούνα – Θέλτα 0-1
Τον Μάιο του 2014 η Θέλτα πέρασε με 1-0 από την έδρα της Οσασούνα. Ο Νολίτο από δεξιά το έβαλε με ωραία λόμπα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στον υποβιβασμό των γηπεδούχων.

Μπαρτσελόνα – Θέλτα 0-1
Εκείνη τη φορά δεν σκόραρε, αλλά το τακουνάκι-ασίστ του στον Λαριβέι ήταν εκπληκτικό και οδήγησε στην έκπληξη μέσα στο «Καμπ Νόου» τον Νοέμβριο του 2014.

Θέλτα – Κόρδοβα 1-0
Και πάλι αυτό το αγαπημένο του φαλτσάκι από αριστερά στην απέναντι γωνία. Το έβαλε με την Κόρδοβα το Φεβρουάριο του 2015 στο Κύπελλο.

Θέλτα – Βαγιεκάνο 6-1
Τον Μάρτιο του 2015 η Βαγιεκάνο προηγήθηκε στο «Μπλαΐδος». Τελικά η Θέλτα το γύρισε στο εντυπωσιακό 6-1, αλλά εκείνο που έμεινε περισσότερο από αυτή την ανατροπή, ήταν η ποδιά του Νολίτο στον Αμάγια πριν την ασίστ για την ισοφάριση.

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-4
Η Ρεάλ μπορεί τον Απρίλιο του 2015 να πέρασε με 4-2 από τη Θέλτα, αλλά οι Καρβαχάλ, Ιγιαραμέντι, Βαράν και ο Κα΄σιγιας ακόμα τον ψάχνουν.

Θέλτα – Εσπανιόλ 3-2
Και ξανά μανά η αγαπημένη του κίνηση με το υπέροχο τελείωμα. Αυτή τη φορά τον Μάιο του 2015 στο 3-2 επί της Εσπανιόλ.

Θέλτα – Μπαρτσελόνα 4-1
Η κορύφωση της καλύτερης του κίνησης, με την οποία τον Σεπτέμβριο του 2015 άνοιξε το δρόμο για το απίστευτο 4-1 επί της Μπαρτσελόνα.

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3
Ο Σέρχιο Ράμος ακόμα τον κοιτάζει να εξαπολύει τον κεραυνό του τον Οκτώβριο του 2015. Το έστειλε στο παράθυρο με τον μοναδικό τρόπο να νικήσει τον Κέιλορ Νάβας σε εκείνη την ήττα με 1-3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Θέλτα – Λα Κορούνια 1-1
Η τελευταία φορά που παρουσίασε την αγαπημένη του κίνηση ήταν τον Απρίλιο του 2016 στο τοπικό ντέρμπι με τη Λα Κορούνια (1-1).

Και με την Εθνική...
Τον Μάιο του 2016 έπαιξε με την Εθνική και έβαλε δύο υπέροχα τεμάχια στο 3-1 επί της Βοσνίας. Με το αγαπημένο του πλασέ και την υπέροχη λόμπα έπεισε τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να τον πάρει στο EURO.

 

Τελευταία Νέα