Οταν... ζήλεψαν οι Γιορκ - Κόουλ!

Gazzetta team
Οταν... ζήλεψαν οι Γιορκ - Κόουλ!

bet365

Βάρντι και Μαχρέζ, το δίδυμο που... σόκαρε το Νησί κάνοντας τα πάντα για τον τίτλο. Τα νούμερα τους τα... ζηλεύουν και οι Γιορκ - Κόουλ!

Πίσω από τις σκηνές η φιλοδοξία μεγάλωνε. Στα πολύχρωμα και εντυπωσιακά αποδυτήρια του King Power οι φωνές του Τζέιμι Βάρντι, τα γέλια του Μαχρέζ έκαναν το κλίμα πιο ζεστό. Οι σταρ της Λέστερ με το ομαδικό πνεύμα και την αποφασιστικότητά έδιναν λάμψη, το έβλεπες άλλωστε στα μάτια τους πως οι δυο τους ήταν ετοιμοι να υπερκεράσουν κάθε εμπόδιο. Ηταν αυτοί που μαζί με τον Κλαούντιο Ρανιέρι ενέπνευσαν κάθε παίκτη της ομάδας πως μπορεί να γίνει το θαύμα και η ομάδα να φτάσει στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό επίτευγμα. Ο Τζέιμι Βάρντι έγραψε με λαμπρά γράμματα το όνομά του στο Νησί, αφού έγινε ο πρώτος παίκτης που σκόραρε σε 11 διαδοχικά ματς. Η συμβολή του τεράστια, με τον Αγγλο φορ να έχει σκοράρει 22 γκολ, ενώ δημιούργησε άλλα επτά, ενώ μαζί με Καντέ και Μαχρέζ μπήκε στην καλύτερη ενδεκάδα. Θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλου του πρώτου σκόρερ, ωστόσο η τιμωρία τον έφερε πίσω...

Η συνεργασία του με τον Μαχρέζ... απίστευτη, η χημεία του μοναδική! Ο Αλγερινός έφτασε το 2014 από τη Χάβρη κοστίζοντας μόλις 450.000 λίρες, με την αξία των μετοχών του να έχει φτάσει πλέον τα... 30 εκατ.! Μάλιστα, όταν έγινε το deal οι Γάλλοι τόνιζαν πως δεν μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω... Ο Μαχρέζ έδωσε μοναδικές παραστάσεις, ήταν στιγμής που βρισκόταν στον... δικό του κόσμο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα όταν αυτή... έκαιγε. Με 17 γκολ και 10 ασίστ ήταν στους πρωτεργάτες της συγκλονιστικής επιτυχίας. Είναι τη δεδομένη στιγμή το πιο καυτό δίδυμο της Ευρώπης και με συμμετοχή (γκολ και ασίστ) σε 56 τέρματα έσπασαν τα κοντέρ... Μπορεί Μέσι και Σουάρες να κάνουν τρελά πράγματα, όμως αν γυρίσουμε πίσω το χρόνο θα δούμε πως μεγάλα δίδυμα δεν έφτασαν τον αριθμό των δυο... αλεπούδων!

Τη σεζόν 1998 -99 η Γιουνάιτεντ έφτασε στην κορυφή... και της Αγγλίας, είχε ένα εντυπωσιακό σύνολο, αλλά και δυο μεγάλους επιθετικούς που έκαναν τα πάντα στο γήπεδο. Ντουάιτ Γιόρκ και Αντι Κόουλ συνδυάζονταν με κλειστά μάτια και μαζί βοήθησαν στην επίτευξη 53 τερμάτων!

Ποιος θα ξεχάσει τα μαγικά των Μέσι – Ροναλντίνιο τη σεζόν 2006-07 και μπορεί η Μπαρτσελόνα να μην πήρε τίτλο, ωστόσο οι δυο τους έδωσαν μοναδικές παραστάσεις. Ο Μέσι σκόραρε 14 φορές, σέρβιρε άλλα 2 τέρματα, ενώ ο Βραζιλιάνος είχε 21 γκολ και οκτώ ασίστ!

Μεγάλο δίδυμο στο Τορίνο, με τους Ντελ Πιέρο και Τρεζεγκέ να προκαλούν... δέος στην αντίπαλη εστία! Τη σεζόν 2007-08 προκάλεσαν πολλά προβλήματα, βρήκαν χημεία και μαζί σκόραραν και μοίρασαν 52 τέρματα. Ο Ντελ Πιέρο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 21 τέρματα, ο Γάλλος ήταν μόλις ένα πιο πίσω, ενώ είχαν και έντεκα ασίστ!

Μπορεί η Ντόρτμουντ τη σεζόν 2013-14 να μην κέρδισε την κούπα της πρωταθλήτριας, αλλά οι Λεβαντόφσκι- Ρόις έκαναν τα πάντα για να κουνήσει η ομάδα σεντόνι! Βρίσκονταν με κλειστά μάτια, πέτυχαν υπέροχα γκολ και μαζί είχαν συμμετοχή σε 55 τέρματα της ομάδας τους στο πρωτάθλημα. Ο Πολωνός αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 20 γκολ, ενώ ο Γερμανός βρήκε 16 φορές δίχτυα!

 

Τελευταία Νέα