Ο Αρης και η πρώτη φορά του Τσόλο!

Gazzetta team
Ο Αρης και η πρώτη φορά του Τσόλο!

bet365

Ρεάλ, Αρης κι έξι χρόνια αργότερα... Σπόρτινγκ Χιχόν! Η Ατλέτικο έχασε το πρωτάθλημα στο Μολινόν και ο Ντιέγκο Σιμεόνε ένα μοναδικό ρεκόρ!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έπεσε στην παγίδα της Χιχόν, το γκολ του Γκριεζμάν δεν ήταν αρκετό και οι ελπίδες... τίτλου χάθηκαν στο «Μολινόν». Ο Πάμπλο Σιμεόνε, αφού έδωσε συγχαρητήρια στη νικήτρια, έσταξε πικρόχολα σχόλια για την διοργανώτρια αρχή και για την ώρα διεξαγωγής του ματς «Είμαστε prime time. Είμαι χαρούμενος, γιατί μας βλέπουν στην Κίνα» τόνισε ο Αργεντίνος και δεν έχει άδικο... Αλλωστε, η Ατλέτικο το βράδυ της Τρίτης έδωσε μεγάλη μάχη πρόκρισης κόντρα στην PSV και τα κατάφερε στη ρώσικη ρουλέτα!

Αυτή τη φορά όμως η ιταλική εξίσωση της Ατλέτικο και το ένα γκολ νίκης δεν λειτούργησε! Αυτή τη φορά το προβάδισμα και οι αλλαγές τακτικής του Αργεντίνου δεν απέδωσαν καρπούς. Η δύναμη, το πάθος και η ταχύτητα των γηπεδούχων προκάλεσαν την κατάρρευση των Μαδριλένων που δέχθηκαν δυο γκολ στα έντεκα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης! Ηταν μόλις η τρίτη φορά τον τελευταίο χρόνο που η άμυνά της δέχθηκε δυο γκολ στο πρωτάθλημα και όταν συμβαίνει αυτό δεν κερδίζει! Αλλωστε, φέτος, μόνο από τη Μπαρτσελόνα είχε μαζέψει δυο φορές τη μπάλα από τα δίχτυα της σε εκτός έδρας αναμέτρηση.

Η ομάδα που κράτησε ανέπαφη την εστία της στα επτά από τα δέκα τελευταία ματς της και μετρούσε 15 νίκες στα 19 τελευταία με την Χιχόν δεν είχε τον τρόπο να αντιδράσει στις απειλές των γηπεδούχων. Η Σπόρτινγκ δεν είχε να χάσει τίποτα, οι παίκτες της έβαλαν το πόδι τους στη φωτιά, κάτι που δεν έκαναν οι μέσοι της Ατλέτικο!

Το άσχημο για τους ροχιμπλάνκος είναι πως αν κερδίσει αύριο η Μπαρτσελόνα, τότε η διαφορά εκτοξεύεται στους 11 βαθμούς. Ωστόσο, το... τρομερό σε αυτή την ήττα ήταν ότι για πρώτη φορά στα χρόνια του Ντιέγο Σιμεόνε, η Ατλέτικο δέχτηκε ανατροπή στο σκορ, ενώ κέρδιζει στο α' 45λεπτο! Χρειάστηκαν δηλαδή 248 επίσημα ματς για να υποστεί αυτό το... σοκ ο Αργεντίνος τεχνικός!

Την τελευταία φορά στο πρωτάθλημα που οι Μαδριλένοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο και ηττήθηκαν στο τέλος ήταν στις 28 Μαρτίου του 2010. Ο Κίκε Φλόρες ήταν στον πάγκο της ομάδας, η οποία φιλοξενούνταν στο Μπερναμπέου από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ρέγιες στο 10' άνοιξε το σκορ, αλλά ο Τσάμπι Αλόνσο στο 49', ο Αρμπελόα στο 55' και ο Ιγουαϊν στο 62 έκαναν την ανατροπή (μείωσε σε 32 ο Φορλάν).

Ωστόσο, το πιο πρόσφατο σοκ ήττας με ανατροπή στην επανάληψη σε όλες τις διοργανώσεις είχε άρωμα... ελληνικό! Ναι, ο Αρης του Εκτορ Ραούλ Κούπερ ήταν αυτός που ολοκλήρωνε μια μεγάλη ανατροπή στο β' μέρος! Ηταν 1η Δεκέμβρη του 2010 και η Ατλέτικο υποδεχόταν τους Κίτρινους στο Βιθέντε Καλντερόν! Ο Κόκε στο 2' άνοιγε το σκορ, όμως ο Φορλάν στο 11' και ο Αγουέρο στο 16' έβαλαν την ομάδα τους μπροστά στο σκορ. Η επανάληψη εφιαλτική, με τον Κόκε και τον Λαζαρίδη να παγώνουν τη Μαδρίτη και να δίνουν μια τεράστια νίκη στον Αρη!


Atletico de Madrid vs Aris 2-3 από oyxten
 

Τελευταία Νέα