Εννιά παράξενες σχέσεις ομάδων με celebrities

Εννιά παράξενες σχέσεις ομάδων με celebrities

Gazzetta team
Εννιά παράξενες σχέσεις ομάδων με celebrities

bet365

Ο Σακίλ Ο' Νιλ ευχήθηκε καλή τύχη στη Νορθάμπτον της League Two και ο Φέλιξ Κιθ αποκαλύπτει μερικές ακόμα περίεργες συμμαχίες αστέρων με ομάδες.

Πολλές διασημότητες έχουν εκφράσει τη συμπάθειά τους σε ποδοσφαιρικές ομάδες σε κάποιο σημείο της καριέρας τους. Ακολουθεί μια συλλογή κάποιων από τις πιο δύσκολες να εξηγηθούν...

1. Η σχέση της Αιγύπτου με το Λάνκασαϊρ

Η Γουίγκαν οφείλει πολλά στην Αίγυπτο για την 11η θέση της στην Premier League το 2008/09. Ο Αμρ Ζάκι ολοκλήρωσε τη χρονιά ως πρώτος σκόρερ με 11 γκολ, ενώ ο Μίντο, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη Λίβερπουλ.

Οι επιδόσεις των διεθνών Αιγύπτιων αναπόφευκτα τράβηξαν τα βλέμματα στην πατρίδα τους, με τον πρόεδρο Χόσνι Μπουμπάρακ (στην εξουσία για 30 χρόνια πριν την εξέγερση του 2011) να ανακοινώνει ότι είναι οπαδός της Γουίγκαν! Η ομάδα είναι ξεκάθαρα ελκυστική σε ισχυρούς άνδρες. Ο πρώην ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόβ είχε εκφράσει τη συμπάθειά του στις μέρες του Springfield Park, όταν το επισκέφτηκε με τη Μέταλιστ.

2. Νοκ-άουτ με την Πιτέρμπορο

Το ποδόσφαιρο ήταν μάλλον ήδη γνωστό για τον Μάικ Τάισον όταν έφτασε στο Πιτέρμπορο το 2010 για "ένα απόγευμα με τον πιο κακό άνθρωπο του κόσμου". Ο Τάισον απλά δεν μπορούσε να αντισταθεί σε μια στάση στο London Road και σύντομα αυτοανακηρύχθηκε οπαδός των Posh, ενώ φωτογραφήθηκε με τη φανέλα τους. Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής πάντως δεν μπορούσε να βοηθήσει την Πιτέρμπορο να ρίξει νοκ-άουτ την Γουέστ Χαμ, στο καλοκαιρινό φιλικό που παρακολούθησε.

3. Ένας Πότερ από το Μπρούκλιν

Ο Busta Rhymes ίσως είναι ένα από τους πολλούς Αμερικανούς ράπερ που γίνονται οπαδοί μιας αγγλικής ομάδας, ωστόσο η επιλογή του δείχνει ανεξήγητη! Μια φωτογραφία του Rhymes με ρετρό φανέλα της Στόουκ κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού σόου το 2010 ήρθε στην επιφάνεια και η έλλειψη σχετικής επεξήγησης άφησε τους πάντες να ξύνουν το κεφάλι τους με απορία...

4. Η πραγματική παγκοσμιοποίηση της Γιουνάιτεντ

Δεν υπάρχουν πολλές εισαγωγές ή εξαγωγές στη Βόρειο Κορέα. Ωστόσο, το παγκόσμιο στάτους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να σπάσει κάθε εμπόδιο. Ο σύλλογος ισχυρίζεται ότι ένας στους δέκα ανθρώπους στον κόσμο υποστηρίζει τους «Κόκκινους Διαβόλους» -αν και η έρευνα μάλλον έγινε πριν την πρόσληψη του Λουίς Φαν Χάαλ- και ο μεγάλος ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν είναι μέσα σε αυτούς!

Χωρίς μετάδοση αγώνων Premier League στη χώρα, μάλλον ο Κιμ ψάχνει τα σαββατοκύριακα links όπως πολλοί από εμάς. Αυτό όταν δεν αράζει με τον πρώην NBAer Ντένις Ρόντμαν...

5. Ο «βράχος» είναι Μάνσφιλντ

Σε αντίθεση με τους περισσότερους συναδέλφους του στο Χόλιγουντ, ο Ντέιν "Rock" Τζόνσον δεν υποστηρίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή την Άρσεναλ. Ο παλαιστής που έγινε ηθοποιός επέλεξε μια ομάδα κατά τη διάρξεια του Sky Soccer AM και αυτή ήταν... η Μάνσφιλντ Τάουν! Από τότε, κάνει αναφορές όπως "το καμάρι του Τσέσαϊρ" όταν αναφέρεται στην ομάδα της Nationa League.

6. Οι Baggies στο φιλέ

«Αν κάποιος μου έλεγε ποτέ ότι θα γίνω οπαδός της Γουέστ Μπρομ θα τον έδιωχνα», είπε κάποτε ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Κάτι που είναι αρκετά ειλικρινές. Για ποιο λόγο ένας Κροάτης τενίστας μπορεί να έχει κάποια σχέση με την ομάδα του Μπέρμιγχαμ;

Σύντομα άλλαξε μυαλά. Όταν άκουσε κατά τη διάρκεια του Champions Tour το πως οι Baggies κατάφεραν να σωθούν το 2005, ο Ιβανίσεβιτς βρήκε τον εαυτό του να ψάχνει στο τελετέξτ για τα αποτελέσματα της Μπρομ!

7. Ένας διαβόητος Κανονιέρης

«Ξεκάθαρα δεν θα ήταν ευπρόσδεκτος στο Highbury στο μέλλον», είπε νευριασμένος εκπρόσωπος Τύπου της Άρσεναλ το 2001, όταν είδε το φως της δημοσιότητας πως ο νούμερο ένα καταζητούμενος του κόσμου, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, ενδεχομένως ήταν οπαδός της Άρσεναλ.

Σε μια βιογραφία του ηγέτη των Ταλιμπάν αποκαλύπτεται ότι ερωτεύτηκε την Άρσεναλ όταν ζούσε στο Λονδίνο τη δεκαετία του '90 και ίσως να βρέθηκε στο Highbury στην πορεία του συλλόγου για το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης το 1994. Η φράση "κάθε δημοσιότητα είναι καλή δημοσιότητα" δεν ταιριάζει στην περίσταση.

8. Στο πλευρό του θεού

Παρότι είναι ο ηγέτης της Καθολικής Εκκλησίας, ο Πάπας Φραγκίσκος ακόμα βρίσκει χρόνο για να συνεχίζει να στηρίζει την Σαν Λορέντζο. Γεννημένος στο Μπουένος Άιρες, ο 266ος Πάπας θεωρεί ότι ο σύλλογος είναι μέρος της πολιτιστικής του έμπνευσης. Ο Ποντίφικας το 2013 εμφανίστηκε με φανέλα της αγαπημένης του Σαν Λορέντζο, η οποία πήρε το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από έξι χρόνια. Θεία παρέμβαση...

9. Οι Socceroos του Τραβόλτα

Οι εταιρικές σχέσεις έχουν φέρει στον κόσμο πολλά παράξενα, αλλά το να κάνει ο Τζον Τραβόλτα στην ομάδα της Αυστραλίας ομιλία πριν τα ματς ξεφεύγει από τα υπόλοιπα. Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ είναι "πρεσβευτής καλής θέλησης" για την αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία Quantas, η οποία είναι χορηγός στην Εθνική. Έτσι, το 2010 ταξίδεψε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής και βρέθηκε στο πλευρό των Socceroos.

Ο Τραβόλτα πιθανόν πίστευε ότι μια ξεψυχισμένη έκδοση του τραγουδιού You 're The One That I Want θα ήταν αρκετή για να τα καταφέρουν οι Αυστραλοί απέναντι στη Γερμανία. Έχασαν 4-0...

 

Τελευταία Νέα