Ντεπουάτρ, το hot όνομα της... Premier League!

Gazzetta team
Ντεπουάτρ, το hot όνομα της... Premier League!

bet365

Λοράν Ντεπουάτρ, ο Βέλγος φορ που... ανάγκασε την Premier League να βρεθεί «Ghelamco Arena» για να τον τσεκάρει!

Η «Σταχτοπούτα» του Champions League υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης τη Βόλφσμπουργκ! Η Γάνδη με μπάτζετ (μόλις) 26 εκ ευρώ και μικρότερη αγοραστική αξία από τις 16 ομάδες που συνεχίζουν φιλοξενεί τους «Λύκους» και θέλει να συνεχίσει την τρελή πορεία της στη διοργάνωση! Το Γάνδη – Ζενίτ παρακολούθησαν 8970000 τηλεθεατές στην Φλάνδρα κι έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ τηλεθέασης, όμως το αυριανό αναμένεται να κάνει ακόμα μεγαλύτερα νούμερα!

Παράλληλα, δεκάδες σκάουτ θα βρεθούν στις εξέδρες του «Ghelamco Arena» για να δουν από κοντά τους παίκτες του Βανχάζεμπρουκ, αυτούς που έκαναν την υπέρβαση κι έστειλαν ομάδα του Βελγίου στους «16» μετά από 15 χρόνια (2000-01, Άντερλεχτ).

Ο Βραζιλιάνος playmaker, Ρενάτο Νέτο, αλλά και ο μεσοεπιθετικός, Μόουζες Σιμόν είδαν τις μετοχές τους να εκτοξεύονται στα ύψη, όμως για έναν άλλο συμπαίκτη του, η Premier League θα... μετακομίσει στο Βέλγιο! Η είδηση μας κέντρισε την προσοχή, αφού 13 ομάδες από το Νησί θα έχουν τα μάτια τους στο ματς για να τσεκάρουν τον επιθετικό της Γάνδης, Λοράν Ντεπουάτρ! Αρσεναλ, Γιουνάιτεντ, Σίτι, Τότεναμ είναι ανάμεσα στους συλλόγους που θα έχουν «κατάσκοπο» στο Ghelamco Arena» χωρητικότητας 20.000 θέσεων!

Laurent Depoitre celebrates after scoring for Gent against Zenit St Petersburg in the Champions League

Ποιοι άλλοι θα είναι εκεί; Σκάουτ από Λέστερ, Κρίσταλ Πάλας, Στόουκ , Αστον Βίλα, Εβερτον, Γουέστ Χαμ, Σαουθάμπτον, Γουέστ Μπρομ και Σάντερλαντ. Το συμβόλαιο του Ντεπουάτρ λήγει τον Ιούνιο του 2017 και είναι απίθανο να υπογράψει ένα νέο, αφού ήδη έχει αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Μπορεί στο Champions League να βρήκε μόλις μια φορά δίχτυα, αλλά στο Βέλγιο έχει ήδη σκοράρει δέκα φορές, τα τέσσερα στα έξι τελευταία ματς!

Ποιος είναι πιο κοντά στο να τον αποκτήσει; Η Τότεναμ τον έχει στη λίστα της από το καλοκαίρι, όταν με τα 13 τέρματα που πέτυχε βοήθησε στην κατάκτηση του τίτλου για τη Γάνδη! Αλλωστε, το ενδιαφέρον για τον Μπεραχίνο έχει ατονήσει... Ο Βέλγος «talent-spotter» Μπιορν Μουνς τον έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές και έχει μεταφέρει στον πρόεδρο, Λέβι τις καλύτερες εντυπώσεις

Ο Βέλγος επιθετικός κάνει τα πάντα για να βρεθεί στο Euro 2016 και ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο δείχνει να έχει κατασταλάξει, αφού τον θεωρεί ως τον ιδανικότερο για βοηθήσει τον Κέιν στην επίθεση! Τα 7 εκατ. λίρες θα ήταν ένα ιδανικό ποσό για τη Γάνδη πριν το... θαύμα! Ωστόσο, η πρόκριση της ομάδας στη φάση των «16» εκτόξευσε τις ποδοσφαιρικές του μετοχές.

Ποιος είναι ο Ντεπουάτρ; Το 2012 μεταπήδησε από την Ααλστ στην Οστάνδη, αναδείχθηκε στον κορυφαίο του Βελγίου, έμεινε μόλις ένα χρόνο, αφού η Γάνδη δαπάνησε 1 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει!

Μπορεί να έχει ύψος 1.91, ωστόσο μπορεί να κρατήσει τη μπάλα όσο λίγοι, να δει γήπεδο και να μοιράσει για γκολ! Πολύ δυνατός φορ, παρασύρει τα πάντα στο διάβα του και οι συμπαίκτες του τον αποκαλούν «Beast».

Στο κρισιμότερο ματς της Γάνδης, αυτό με τη Ζενίτ πέτυχε το μοναδικό του τέρμα στο Champions League, ενώ πήρε και τον τίτλο του MVP!

Eκανε ντεμπούτο με την Εθνική Βελγίου και σκόραρε κόντρα στην Ανδόρα! Το όνομά του έχει ανέβει ψηλά στη λίστα του Ομοσπονδιακού τεχνικού και οι Βέλγοι τονίζουν πως μπορεί να αφήσει εκτός τον Μπεντέκε. Αλλωστε, οι συμπατριώτες του τονίζουν πως μοιάζει αρκετά στο στυλ του φορ της Λίβερπουλ, αλλά με καλύτερη τεχνική κατάρτιση!

 

Τελευταία Νέα