Καστιγιέχο, ο αγαπημένος του «Τσόλο»

Καστιγιέχο, ο αγαπημένος του «Τσόλο»

bet365

Καστιγιέχο, ο σταρ της Μάλαγα, αλλά και ο αγαπημένος του Σιμεόνε! Η Ατλέτικο τον θέλει, αφού συνδυάζει όλα όσα θέλουν οι Μαδριλένοι!

«Δεν είμαι νέο μαργαριτάρι, είμαι απλά εργατικός» τονίζει ο Σάμουελ Καστιγιέχο, ο αγαπημένος παίκτης του Σιμεόνε, ο οποίος πάντως παίζει Μάλαγα! Οπαδός του και ο Ίσκο κάτι που είχε γράψει και στο twitter «Ακόμα μια παράσταση από τον Καστιγιέχο».

Εκανε εξαιρετικά ματς με την μικρή ομάδα της Μάλαγα, ωστόσο στο φιλικό με τη Νιούκασλ... έπεισε τον Χάβι Γκράθια να τον προσέξει και από τότε δεν χάνει ματς.

Αρχισε από τον πάγκο, αλλά πλέον μετρά 1846 λεπτά και μόνο τέσσερις παίκτες έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.


Ο Καστιγιέχο θα μπορούσε εύκολα να παίξει στην ομάδα του μεγαλύτερού του θαυμαστή την επόμενη σεζόν, του Ντιέκο Σιμεόνε. Η σκληρή δουλειά, η αποφασιστικότητα, η θυσία και η δέσμευση είναι αξίες πάνω στις οποίες έχει χτίσει ο «Τσόλο».


Καστιγιέχο, Χουάνμι, Σέρχι έχουν δώσει ξανά πνοή στη Μάλαγα, η οποία φωνάζει «παρών» στις προκλήσεις της Πριμέρα. Νίκησε τη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου και κάνει μεγάλες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Οι συνεργάτες του Σεΐχη Αλ Τανί τον είχαν συμβουλεύσει να δώσει ένα νέο συμβόλαιο στον Καστιγιέχο. Μάλιστα, στα 16 του χρόνια είχε έσοδα 1.6 εκατ. ευρώ, αν και μειώθηκε μετά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετώπισε ο σύλλογος. Μπορεί να μη σκοράρει, αλλά ο Γκράθια του έχει δώσει ρόλο που εστιάζει περισσότερο στην ομάδα. Ο παίκτης έχει ωριμάσει και αφήνει πολλά υποσχέσεις. Δίνει τα πάντα για τη Μάλαγα και πλέον έχει μπει στη λίστα πολλών ομάδων της Πριμέρα.


Πλεονεκτήματα...

Ο Καστιγιέχο έγινε γνωστός για την απίστευτη ευελιξία του, μπορεί να παίξει και στα δυο άκρα, στο κέντρο ακόμα και στην επίθεση. Πολύ γρήγορος με τη μπάλα στα πόδια, εξαιρετικός και χωρίς αυτή. Δίνει ρυθμό, πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός, μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα. Εξαιρετικός στην τακτική, μπορεί πλέον να βοηθά περισσότερο και αμυντικά.


Αδυναμίες...
Ο Καστιγιέχο δεν έχει καταφέρει ακόμα να είναι ο παίκτης που θα κάνει το γκολ όταν του δοθεί η ευκαιρία. Μπορεί αμυντικά να έχει βρει ρυθμό, αλλά στην πρώτη του σεζόν στην μεγάλη ομάδα δεν πείθει ακόμα στα τελειώματά του.

«El Fideo» και... μέλλον!
O 20χρονος Ισπανός έχει το παρατσούκλι «El Fideo», ίδιο με αυτό του Ντι Μαρίο. Είναι ο παίκτης που μπορεί να κινηθεί σε στενούς χώρους, κι έχει εξαιρετική ντρίμπλα.

Ο Καστιγιέχο θέλει να δει την Μάλαγα στην Ευρώπη, ενώ αποτελεί και βασικός μέλος της Under 21. Παρά το γεγονός πως τον Οκτώβριο υπέγραψε νέο συμβόλαιο, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και σίγουρα θα υπάρξουν προτάσεις Η ρήτρα του είναι στα 20 εκατ., αλλά είναι πιθανό να τον παραχωρήσει με ένα μικρότερο ποσό, κρατώντας ένα μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη.

 

Τελευταία Νέα