Σακατεμένος; Έλα γρήγορα στο Αερο-δάπεδο

Gazzetta team
Σακατεμένος; Έλα γρήγορα στο Αερο-δάπεδο

bet365

Το πάτωμα σου φαίνεται πολύ πιο σκληρό όταν επιστρέφεις από τραυματισμό – αλλά τώρα πια αυτό δεν ισχύει.

Η ανάνηψη μετά τον τραυματισμό είναι βασανιστήριο. Η διαδικασία της επιστροφής περνάει μέσα από πνευματικά και σωματικά επίπεδα. Δεν υπάρχει τίποτα πλέον τραυματικό από το να δοκιμάζεις ένα μέλος του σώματός σου, το οποίο δεν γνωρίζεις ακόμα εάν είναι τελείως θεραπευμένο, στην προπόνηση.

Τώρα όμως βγάζουμε το καπέλο στο SAQ, το ειδικό «Αεροδάπεδο», ένα έξυπνο δημιούργημα της τεχνολογίας το οποίο κάνει θαύματα στη διάλυση κάθε ανησυχίας. Αναγνωρισμένο σαν «Δάπεδο Υψηλής Αθλητικής Απόδοσης», απορροφάει και επιστρέφει την ενέργεια την οποία αποδεσμεύουν τα μέλη του σώματός σου όταν κάνεις μικρά πηδηματάκια η άλματα επάνω σε αυτό αναιρώντας ταυτόχρονα όλες τις ανεπιθύμητες επιπτώσεις.

Ο φυσιοθεραπευτής Pete Friar ο οποίος εργάστηκε στην Sunderland για επτά χρόνια και ο οποίος είναι αυτός ο οποίος ανέπτυξε αυτό το σύστημα λεει: «Γνώριζα ότι πάντοτε υπήρχε ένα κενό στην ανάρρωση των αθλητών. Παίκτες με πρόβλημα χιαστού κάνουν θεραπεία η οποία βασίζεται στο νερό, αλλά μόλις πατάνε μια σκληρή επιφάνεια οι επιλογές είναι περιορισμένες και αυτοί οι οποίοι έχουν πρόβλημα στους συνδέσμους στο τέλος βαριούνται στην πισίνα».

«Το σύστημα με το «Αεροδάπεδο» συμπληρώνει ένα κενό», συνεχίζει ο κ. Friar και προσθέτει: «Μπορείς να γυμνάζεσαι σκληρά επάνω σε αυτό χωρίς να έχεις κανένα πρόβλημα. Γυμνάζει τους πνεύμονες και την καρδιά τέλεια χωρίς να επιβαρύνει τα πόδια. Μπορείς να τρέχεις χωρίς να τραυματίσεις τους αστραγάλους. Και έτσι ανακτάς πλήρη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου όταν κατέβεις σε κανονική προπόνηση.

Η Manchester United, η Chelsea, η Liverpool και η Everton το χρησιμοποιούν με ευλάβεια. Μάλιστα ο φυσιοθεραπευτής της United λεει ότι: «Είναι ανεκτίμητη, ειδικά σε αθλητές του ποδοσφαίρου, στο να εμπνέει εμπιστοσύνη».

 

Τελευταία Νέα