Γίνε καλύτερος στα πόδια κάνοντας προπόνηση με τα δάχτυλα

Gazzetta team
Γίνε καλύτερος στα πόδια κάνοντας προπόνηση με τα δάχτυλα

bet365

Αυτό είναι! Φαίνεται ότι τα video των παιχνιδιών σου κρύβουν το μυστικό πως θα μπορέσεις να μιμηθείς το Messi μέσα στο γήπεδο.

Μετά από μια καταστροφική σαιζόν το 1997 ο πρώην τερματοφύλακας της Εθνικής Αγγλίας David James δικαιολόγησε τις κακές εμφανίσεις του στο γεγονός ότι έπαιζε συνέχεια ποδοσφαιρικά τηλεπαιχνίδια Taken και Rider.

Όμως σύμφωνα με τη FIFA ο James έκανε πάλι λάθος. Σε μια έρευνα την οποία έκανε η ανώτατη αρχή του διεθνούς ποδοσφαίρου σε 10.000 παιχνίδια, το 58% έδειξε ότι οι παίκτες οι οποίοι παρακολουθούσαν VIDEO αγώνων ποδοσφαίρου βελτίωσαν την απόδοσή τους στο γήπεδο σε θέματα τεχνικής και ετοιμότητας.

Η σχέση ανάμεσα στο να παίζεις με μανία του αντιπάλου σου στο VIDEO και του να κινείς τα νήματα για την ομάδα σου στην πραγματικότητα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις. Μια έρευνα του πανεπιστημίου του Λονδίνου «Queen Mary» έδειξε ότι μερικά βιντεοπαιχνίδια ενισχύουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Η ίδια έρευνα ανακάλυψε ότι αυτοί οι οποίοι έπαιζαν στρατιωτικής φύσεως παιχνίδια όπως το StarCraft, βελτίωσαν την ικανότητα τους στη λήψη αποφάσεων και επίσης τη δημιουργική και πλευρική τους σκέψη.

Ο Δόκτωρ Bryan Glass υπεύθυνος για την έρευνα μας αποκαλύπτει: «Η ίδια έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι παιχνίδια στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο βελτιώνουν την ικανότητα να σκεφτόμαστε ακαριαία και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας».

Αυτό σημαίνει ότι παίζοντας ένα παιχνίδι στο Xbox ή στο Playstation μπορεί να μας βοηθήσει να επιλέξουμε την κατάλληλη πάσα, να αντιληφθούμε πότε θα βγούμε από πίσω ή εάν θα αποπειραθούμε το επώδυνο τάκλιν μέσα στην περιοχή.

Τώρα, μετά από τα ανωτέρω ευρήματα έχεις μια νόμιμη δικαιολογία μια βροχερή Τρίτη βράδυ να πεις στον προπονητή σου: «Απόψε η προπόνηση θα γίνει με τα δάχτυλα»

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Σταύρου
Juventus Athens Soccer school Head Coach

 

Τελευταία Νέα